May 5, 20159 yr nikad čuo...kako da pokrenem taj program? probao ovde... http://www.compileonline.com/ ne ide Edited May 5, 20159 yr by slow
May 5, 20159 yr скриптни језик је у питању, не компајлира се, имаш овде или овде како се користи... ја га нисам никад користио
May 5, 20159 yr Ako hoćeš da startuješ skript, onda ide :source /putanja/do/fajla/vimskript.vim Ako hoćeš da startuješ funkciju odatle, onda ide :call ImeFunkcije() A možeš da dodeliš i komandni alijas, tako što ćeš u vim skriptu da dodaš command Trt call ImeFunkcije() pa onda možeš da pozoveš :Trt
May 6, 20159 yr Po Vikipediji nema izmjena u prenosu podataka u odnosu na 2.0 koji prakticno radi sa 2.1 Mbps (teoretski 3.0 Mbps). Stereo zvuk ide nekih 128 - 192 kbps (rijetko 256, 384, ne znam da l' - moguce da ima i jace). 384 kbps = 0.384 Mbps. Pa bi' rek'o da moze.
May 7, 20159 yr Ako hoćeš da startuješ skript, onda ide :source /putanja/do/fajla/vimskript.vim Ako hoćeš da startuješ funkciju odatle, onda ide :call ImeFunkcije() A možeš da dodeliš i komandni alijas, tako što ćeš u vim skriptu da dodaš command Trt call ImeFunkcije() pa onda možeš da pozoveš :Trt Jel ovo Trt uzeto iz Mađarske notacije?
May 7, 20159 yr To sam i ja nesto video na wiki ali mi treba informacija u praksi. Mislim da je veci issue samo porijeklo/brand proizvoda, nego karakteristika. Kad je nesto prakticno jace 5x, margina ne moze da utice. Bar sam ocjenjujem da margina ima veze sa stavkama 2x jacim/slabijim.
May 9, 20159 yr Jel ovo Trt uzeto iz Mađarske notacije? Kad kažeš "mađarska notacija", čujem kao da je neko rekao "predsednik predsedništva je uputio telegrame i telefakse podrške..."
May 13, 20159 yr Ljudi, Safari (na windowzu) mi skroz zaribao a ne prave vise apdejte a ja sam bio vezan za nj. Koji mi najbolji i najnenadjebljiviji browser preporucujete?