dvb-t manijak Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) ^ Moze i preko Winows-a (Disk Menadzment), ali i ja volim onaj Prtition Magic iz H.B. Generalno, prvo uradis defragmentaciju, pa smanjis particiju, a onda pravis novu. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk! Edited March 13, 2015 by dvb-t manijak
katamaran Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 (edited) Evo me na fajerfoksu 2.0.0.6 :) Cak ni smajlije ne vidimZakacio sam eksternu vajerles karticu na stari komp pa pokusavam da ga osposobim za neke fles igrice za komsijskog klinca (da bi me manje smarao za glavni komp)Necu moci da instaliram najsveziji ff i flash na xp masinu? Koje verzije da jurim da bi radile?edit: check for updates kaze da nema nivijih verzija :) edit: ladno radi svez ff. mislio sam da su oni ukinuli podrsku za xp Edited March 13, 2015 by katamaran
katamaran Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Radi i novi flash na moje veliko iznenadjenje :)
Tpojka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Kako se vraca terminal u NetBeans u panele? Pop out-ov'o sam ga i sad ne mogu naci opciju kako da ga pop in. e: Window->Reset Windows je zavrsilo posao ali pitanje ostaje.
Utvara Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Kako se vraca terminal u NetBeans u panele? Pop out-ov'o sam ga i sad ne mogu naci opciju kako da ga pop in. e: Window->Reset Windows je zavrsilo posao ali pitanje ostaje. Klikneš i držiš na title bar od terminalskog prozora.
Tpojka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Klikneš i držiš na title bar od terminalskog prozora. Hvala.
mustang Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 zbog cega u wordu nece sve naslove da mi hvata u table of content? 3-4 naslova mi propusti a ne znam rucno da ih ubacim...i ne vidim nikakvu gresku...naslovi sa tekstom su odvojeni sa page break u odnosu na prethodni
mustang Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 pronasla...naslov mora da bude u heading da bi ga TOC uhvatio
dvb-t manijak Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 TOC prepoznaje nivoe heading stila. Ja na pocetku pisanja stavim i toc. On se ionako sam azurira. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
Calavera Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) Nema kod nas onih rubber grommeta nigde, skroz neshvatljivo. Moracu nekog da iscimam da mi naruci preko neta. Ali pre toga, cisto da potvrdim, oni bi trebali da se provuku kroz ove pravougaone otvore da bi se hard odvojio od lima? Ili da ih samo nakacim na glave srafova i normalno zasrafim preko ovih manjih rupica kako je na slici, mada sumnjam da bi to mnogo pomoglo? Edited March 16, 2015 by Calavera
iDemo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Admini postavljaju zabrane a deca i uopste korisnici nalaze nacine da ih zaobidju. Skolski wifi-ji imaju blok na youtube sajt ali deca k'o deca - probali probali pa provalili da kad se link iskopira u google translator i "prevede" na bilo koji drugi jezik -pa iskopira nazad "gde treba" - radi...
Milosh76 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Blokiraj da ne mogu video da otvaraju, a ne sajt
garcia Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) što bi blokirali youtube? bolje im isključite internet. čemu služi internet bez najjačeg video-servisa koji pored budalaština ima tutorijale i stvari koje će im više poslužiti od bilo koje škole koje pohađaju u ovoj zemlji. pravda youtube za đecu. Edited March 17, 2015 by garcia
iDemo Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 E, drugovi i gospodo, nisam ja admin nego moje dete ide u tu skolu a drugari iz skole "dele" znanje pa doslo i do mene - kao "nece matori da nas cinkari" i taj rad.
Recommended Posts