dvb-t manijak Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kad smo kod MS-a... Gde im je call centar za Srbiju. Poslednji put sam se jedva sporazumeo sa nekom, inace, vrlo ljubaznom devojcicom. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
deeps Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 @wall To sam planirao, nego hteo sam koliko toliko da se informišem da mogu da postavim relevantna pitanja.
wall Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ma to oko Win+Office licenci lako ćeš. Povedi računa o drugim aplilacijama recimo TeamViewer ;) Da ne pomisliš i kažeš "Legalni smo 100%" kad ono... Mislim da na sajtu poreskog imaš malu aplikaciju kojom možeš proveriti računare i naći instalirane app. Isti program koriste i inspektori.
nisam ja Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 krom mi ne pušta youtube. samo ton i crno. al ne prijavljuje neki java apdejt da treba i sl. neki put i pusti, nisam ustanovio zakonitost kada. što može bit. eksplorer vrti. moram li reinstal kroma or what. apdejtovao sam krom i javu.
maheem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) desni klik na video > settings > pa vidi je l shtiklirano enable hardware acceleration? probaj da disablejujes ili obrnuto pa probaj jopet Edited February 8, 2015 by maheem
deeps Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ma to oko Win+Office licenci lako ćeš. Povedi računa o drugim aplilacijama recimo TeamViewer ;) Da ne pomisliš i kažeš "Legalni smo 100%" kad ono... Mislim da na sajtu poreskog imaš malu aplikaciju kojom možeš proveriti računare i naći instalirane app. Isti program koriste i inspektori. Ček, šta je sa problem sa TeamViewer-om. On je besplatan.
radisa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Za nekomercijalnu upotrebu, i to i označiš kada ga instaliraš... Imam osećaj da korišćenje u firmi nije nekomercijalna usluga...
deeps Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Uf, tek sad im na sajtu vidim "Kupite". Pa niišta onda, nek paze.
nisam ja Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 desni klik na video > settings > pa vidi je l shtiklirano enable hardware acceleration? probaj da disablejujes ili obrnuto pa probaj jopet uopće neam opciju setings
maheem Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 uopće neam opciju setings aj probaj da otvoris neki youtube u internet exploreru pa desni klik na video, settings, itd
Vapad Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Mogli bi se apdejtovati i drajvere za grafiku i flash posebno sa adobeovog sajta, a java nema veze sa time....IE koristi drugačiji fleš od kroma, tako da to podešavanje neće imati veze, ima hrom neku svoju šontavu verziju koja je uvek kao apdejtovana i mislim da zaista nema settings nego je valjda bitno da li je negde u onim dubokim podešavanjima stavljna akceleracija ili tako nešto, zaboravih, ako radi na lisici jab prešo na to. :)
nisam ja Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ok, u IE ima to, al IE mi svakako pušta. Krom je problem, a tamo nema settings.
dvb-t manijak Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Mislim da na sajtu poreskog imaš malu aplikaciju kojom možeš proveriti računare i naći instalirane app. Isti program koriste i inspektori. ...a koja je free SAMO za nekomercijalnu upotrebu. Tako poreska 17+ debelo krsi zakon koji bi trebala sama da kontrolise. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
nisam ja Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 evo našao tu akceleraciju u dubokim setingsima i raskačio je i restart hroma. radi. fala svima :D
maheem Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Mogli bi se apdejtovati i drajvere za grafiku i flash posebno sa adobeovog sajta, a java nema veze sa time....IE koristi drugačiji fleš od kroma, tako da to podešavanje neće imati veze, ima hrom neku svoju šontavu verziju koja je uvek kao apdejtovana i mislim da zaista nema settings nego je valjda bitno da li je negde u onim dubokim podešavanjima stavljna akceleracija ili tako nešto, zaboravih, ako radi na lisici jab prešo na to. :) bah, meni je pomoglo disovanje akceleracije u IE za chrome. al davno to beshe... a ti sad uzivaj u carima youtubea preko chromea :D
Recommended Posts