Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Kad smo kod MS-a...

Gde im je call centar za Srbiju.

Poslednji put sam se jedva sporazumeo sa nekom, inace, vrlo ljubaznom devojcicom.

Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!

Posted

@wall

To sam planirao, nego hteo sam koliko toliko da se informišem da mogu da postavim relevantna pitanja.

Posted

Ma to oko Win+Office licenci lako ćeš.

Povedi računa o drugim aplilacijama recimo TeamViewer ;)

Da ne pomisliš i kažeš "Legalni smo 100%" kad ono...

Mislim da na sajtu poreskog imaš malu aplikaciju kojom možeš proveriti računare i naći instalirane app. Isti program koriste i inspektori.

Posted

krom mi ne pušta youtube. samo ton i crno. 

al ne prijavljuje neki java apdejt da treba i sl. 

neki put i pusti, nisam ustanovio zakonitost kada. 

što može bit.

eksplorer vrti. 

moram li reinstal kroma or what. 

apdejtovao sam krom i javu. 

Posted (edited)

desni klik na video > settings > pa vidi je l shtiklirano enable hardware acceleration?

probaj da disablejujes ili obrnuto pa probaj jopet

Edited by maheem
Posted

Ma to oko Win+Office licenci lako ćeš.

Povedi računa o drugim aplilacijama recimo TeamViewer ;)

Da ne pomisliš i kažeš "Legalni smo 100%" kad ono...

Mislim da na sajtu poreskog imaš malu aplikaciju kojom možeš proveriti računare i naći instalirane app. Isti program koriste i inspektori.

Ček, šta je sa problem sa TeamViewer-om. On je besplatan. 

Posted

Za nekomercijalnu upotrebu, i to i označiš kada ga instaliraš...

Imam osećaj da korišćenje u firmi nije nekomercijalna usluga...

Posted

Uf, tek sad im na sajtu vidim "Kupite". Pa niišta onda, nek paze.

Posted

desni klik na video > settings > pa vidi je l shtiklirano enable hardware acceleration?

probaj da disablejujes ili obrnuto pa probaj jopet

uopće neam opciju setings

Posted

uopće neam opciju setings

aj probaj da otvoris neki youtube u internet exploreru pa desni klik na video, settings, itd

Posted

Mogli bi se apdejtovati i drajvere za grafiku i flash posebno sa adobeovog sajta, a java nema veze sa time....IE koristi drugačiji fleš od kroma, tako da to podešavanje neće imati veze, ima hrom neku svoju šontavu verziju koja je uvek kao apdejtovana i mislim da zaista nema settings nego je valjda bitno da li je negde u onim dubokim podešavanjima stavljna akceleracija ili tako nešto, zaboravih, ako radi na lisici jab prešo na to. :)

Posted

ok, u IE ima to, al IE mi svakako pušta. Krom je problem, a tamo nema settings. 

Posted

...a koja je free SAMO za nekomercijalnu upotrebu. Tako poreska 17+ debelo krsi zakon koji bi trebala sama da kontrolise.

Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!

Posted

evo našao tu akceleraciju u dubokim setingsima i raskačio je i restart hroma. radi. fala svima  :D

Posted

Mogli bi se apdejtovati i drajvere za grafiku i flash posebno sa adobeovog sajta, a java nema veze sa time....IE koristi drugačiji fleš od kroma, tako da to podešavanje neće imati veze, ima hrom neku svoju šontavu verziju koja je uvek kao apdejtovana i mislim da zaista nema settings nego je valjda bitno da li je negde u onim dubokim podešavanjima stavljna akceleracija ili tako nešto, zaboravih, ako radi na lisici jab prešo na to. :)

bah, meni je pomoglo disovanje akceleracije u IE za chrome. al davno to beshe...

a ti sad uzivaj u carima youtubea preko chromea :D