maheem Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 šta je pre-activated Win? konkretno, skinuo sam win7 Ultimate pre-activated i pravim sad bootable usb. oće to šljakati?
Tale Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Hoće. To je neko napravio kopiju aktiviranog win7
maheem Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 3. dan agonije sa "BOOTMGR is missing" pokušavam da instaliram Windows na komp bez OSa. skinuo sam instalaciju win7, raspakovao ISO na usb tj. napravio bootable USB, u BIOSu podesio da ga bootuje sa usba i prva dva puta je instaliranje krenulo međutim posle dva- tri minuta mi je izbacio error: some files are missing blah blah. posle ta dva puta uopšte nisam uspeo da pokrenem instaliranje već mi je odmah na crnom ekranu izbacivao "BOOTMGR is missing press ctrl+alt+del to restart"ponovo sam pravio bootable usb, ponovo skidao instalaciju, proverio bad sectors na usbu, iskopčavao sve kablove, sve i svašta al nema pomaka. sad skidam neku drugu instalaciju pa ću probati sa dvda i usba ponovo a u međuvremenu svaki hint bi mi dobrodošao. nemam bensedina a prilično me ovo izvodi iz takta.
Tale Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Da li ti je pravljenje bootabilnog usb prošlo bez grešaka?
maheem Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) da, svaki put bez greške. čudno mi je da je prva dva puta pokretao instalaciju a posle toga ništa. čekam da se skine nova instalacija pa da probam sa dvda.google mi nije pomogao Edited September 21, 2014 by maheem
maheem Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 hm, a kako to da uradim ako nemam os? sad ću probati sa nekim drugim programom da napravim bootable usb.
Tale Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Pa to se i radi pri instalaciji. Nemoj praviti usb ako imaš dvd, eliminiši za početak usb kao uzrok.
Frank Pembleton Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ja sam te greske gledao kada sam na prastari komp pokusao da instaliram win7.bio sam sokiran kad sam guglajući našao da "ploča ne podržava win7 instalaciju" ili tako nešto.Mislio sam da jbga nema veze.Onda sam bunario i na netu našao tu neku iso instalaciju za prastari hardver. Poslato sa WC šolje by BVK
maheem Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 kupio instalaciju za 300 dinara i rešio problem.
Tale Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 kupio instalaciju za 300 dinara i rešio problem.Pazario disk na ulici ili platio nekome?
Haralampije Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 sta se dogadja sa www.eutelnet.com ceo dan je nedostupan
maheem Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Pazario disk na ulici ili platio nekome? skoro na ulici. izguglao preko fona na kupujem-prodajem
Recommended Posts