Razzmatazz Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Neki jednostavan nacin da se onlajn casopis snimi kao pdf? Neki flash je u pitanju a ekstenzija je php. Instaliraš neki besplatan PDF printer poput CutePDF, pa možeš iz bilo koje aplikacije (a samim tim i browsera) da odštampaš bilo šta u PDF:
katamaran Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Probacu. Hvala puno. edit: daje mi samo prazan fajl. Ista stvar i na demo fajlu kod ovih http://www.flashpageflip.com/demos/flash-php/Main.php?MagID=1&MagNo=1 demo ima print dugme koje bi mozda dalo celu stranicu. Ovo sto ja hocu nema dugme a sa ctrl+p izbaci praznu stranicu za stampu. Edited August 5, 2014 by katamaran
hoffnung Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 za gmail: canceling your gmail address Da li mogu da ge yahoo mail i gmail deaktiviraju i ako mogu kako ?
Skyhighatrist Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Koji qrc sa ovim "discovering items" prilikom kopiranja, brisanja ili samo otvaranja foldera sa video i/ili audio fajlovima? Sve češće i sve duže traje, rebuildovao sam indexe, defragmentovao diskove, sve isto na tri W7 računaljke... Ideas anyone?
Razzmatazz Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Koristiš li CCleaner ili tako neki program za čišćenje?
hoffnung Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) @skyhighatrist nisam najbolje razumeo koje je tvoje pitanje, bilo bi dobro da ga postavis ponovo, ali sa malo vise detalja. ovako mi se cini kao da je to neki 'notification' koji bi mogao da se iskljuci? Edited August 5, 2014 by hoffnung
katamaran Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Probacu. Hvala puno. edit: daje mi samo prazan fajl. Ista stvar i na demo fajlu kod ovih http://www.flashpageflip.com/demos/flash-php/Main.php?MagID=1&MagNo=1 demo ima print dugme koje bi mozda dalo celu stranicu. Ovo sto ja hocu nema dugme a sa ctrl+p izbaci praznu stranicu za stampu. Moram da se pohvalim da sam genija (a mozda i nekom drugom pomogne) Otvorio u maxthon browseru i upalio resource sniffer. Sa listanjem stranica je pronalazio direktne linkove do slika. Na kraju samo download all :)
Skyhighatrist Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Koristiš li CCleaner ili tako neki program za čišćenje? Yep. (pitaš zato što bi CC mogao biti deo rešenja ili problema?) nisam najbolje razumeo koje je tvoje pitanje Otvorim folder ili/i krenem da pustim film, kopiram/premestim fajl na drugu lokaciju ili ga obrišem - u address baru se pojavi zelena linija koja se puni, i puni, i puni... što je bliže kraju, sve je sporije... U mom slučaju, problem se javlja isključivo sa media fajlovima (prevashodno video, nešto ređe i muzika). Recimo, povelike PDF ili PSD fajlove za koje pravi preview thumbnailova uradi čas posla, ali video/audio... Otvorim folder sa serijom, thumbs su već generisani, dvokliknem da pustim seriju, on otvori player i stoji dok onaj bar odozgo ne dođe do kraja, nekad potraje po tri-četiri minuta...
katamaran Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Jesi li probao sa defragmentacijom harda? Cini mi se da meni ovo discovering items stoji dok mi je hard u sleep modu i nestane cim se probudi.
Skyhighatrist Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Koji qrc sa ovim "discovering items" prilikom kopiranja, brisanja ili samo otvaranja foldera sa video i/ili audio fajlovima? Sve češće i sve duže traje, rebuildovao sam indexe, defragmentovao diskove, sve isto na tri W7 računaljke... ;)
Vapad Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Aktivni procesi? Tj, najviše me interesuje da li je aktivan wmplayer.
Skyhighatrist Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Nope (wmp). Od playera koristim Winamp i GOM, a u jednom trenutku sam deinstalirao GOM i kodeke, da vidim dal' će problem da se reši. Nije, naravno.
hoffnung Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) @skyhighatrist gledam ovaj video i palo mi je nesto na pamet. da kroz cmd [ubijes kao i on ovaj explorer.exe] uradis sve ono sto te muci kada ides preko grafickog rezima, cisto da vidis kako ce da se u tom slucaju ponasa. kopiranje, brisanje... itd. edit: ako i dalje koci ili pravi problem, onda je 100% hardware u pitanju. Edited August 5, 2014 by hoffnung
katamaran Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Cini mi se da rece da je na tri razlicite masine isti problem pa samim tim ne moze da bude hardver.
Recommended Posts