Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ne na disk, nego na njihov rad (bre).

Posted

Ne na disk, nego na njihov rad (bre).

pa placa se samo ako uspeju da izvuku podatke... ne znam sta bi jos trebalo?

Posted

pa šta je tu čudno, zato i imaju 10x bolji standard od nas, sve profesije deru sa cenama...

Vađenje zuba u Evropi košta više od 100 evra, dok je u Srbiji 20 evra. Krunica u Nemačkoj košta 800 evra, a u Srbiji 100.

Posted

krunica u nemackoj kosta 300 evra. no jebo krunicu, sad sam ukapirao da nemam pojma sta ce se desiti kad prikacim svoj Iphone na, prakticno novi, kompjuter? ocel' mi Itunes obrisati sve sa telefona :cry:

Posted

jesi li imao automatski sync podesen?

Sent from my iTelephone using Tapatalk.

Posted

prso mi je utorrent. mislio sam da je zbog nove verzije, ali onda sam instalirao stariju i isto sranje.

podešavanja štimaju, ne kontam gde je problem?

Posted

Imam problem da se sa Nokia (symbian) telefonom zakacim na ovu novu SBB Unify mrezu

izadje mi "unable to connect eap authentication required  . To bi valjda bio neki Nokia problem sa sertifikatima.

Gde god ima Unify ima i SBB zona i na nju se normalno zakacim. Tu cak imam i ulogujte se na Unify ako ste SBB korisnik ali ne vidim "login" dugme kad upisem user i pass.

Posted

Pravi li neko ovde aplikacije za smart uređaje? Imam jednu ideju ali ne znam da li je izvodljiva.

Posted

Imam problem da se sa Nokia (symbian) telefonom zakacim na ovu novu SBB Unify mrezu

izadje mi "unable to connect eap authentication required  . To bi valjda bio neki Nokia problem sa sertifikatima.[/size]

Gde god ima Unify ima i SBB zona i na nju se normalno zakacim. Tu cak imam i ulogujte se na Unify ako ste SBB korisnik ali ne vidim "login" dugme kad upisem user i pass.[/size]

Kako dođeš do logina? Nekim internet browserom?

Ako je tako probaj neki drugi.

Posted (edited)

Nekim njegovim browserom. Videcu da skinem operu za mobilni.

edit: stavio operu. Probacu sa njom prvom prilikom

Edited by katamaran
Posted

Cistio sam kuciste od prasine i, nakon sto sam ponovo prikacio sve kablove u njega, GOM plejer nece da mi pusta mp4 fajlove a sirovi avi fajlovi rade normalno. Sta se koji moj desilo? Probao sam da menjam razna audio podesavanja ali nista, mrka kapa.

Posted

i meni se isto desilo sa GOM-om pre par meseci, instaliraj neku stariju verziju ili jos bolje, predji na neki drugi player

Posted

Nemam pitanje, samo da se pozalim da Skype vise ne radi na Win XP - mora da se instalira najnovija verzija, koja podrzava od Viste pa na dalje.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Pa i ne treba da radi, obzirom da je XP oficijelno napušten.