Аврам Гојић Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Radi tehnika, doteracu je naravno!Hvala momcovi
Vapad Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Grešni, brate, lakše je bilo da prebodeš veliku kazaljku na mesto sekundare btw, kakvu seriju traži program, pošto postoji fora u win7 sa masivnim reimenovanjem, ako su svi fajlovi sami u folderu, izabereš prvi, pa pritisneš ctrl+a, zatim F2, i daš ime tom prvom slika, recimo, i pritisneš enter i dobićeš slika(1), slika(2)...izi pizi... samo ako prihvata takvu seriju inače besplatni faststone image viewer takođe ima jako lep alata za masovno reimenovanje i za masovno konvertovanje...
Аврам Гојић Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Bilo kakvu sekvencijalnu seriju, uzo sam neki primitivni program Winsome File Renamer i za sekundu ih je imentovao kako treba. A ovu foru sa F2 nisam znao, hvala :) Edited July 15, 2014 by Грешни Василије
Grunf Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) jebo ga ti vaso, kupi daljinski okidac, svaki iole ozbiljniji ima timelapse opcije. Edited July 15, 2014 by Grunf
Frank Pembleton Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 I android za telefone ima sasvim fino programce za timelapse :misko:
Аврам Гојић Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dakle nije u mojoj firmi samo...Jedva radi Gugl, sve je precrklo. Možda kače Street View za Beograd, pa su serveri umrli od lepote!
KnightLore Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 "gmail is officialy down" poslednjih pola sata. edit> proradio sad
Indy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dakle nije u mojoj firmi samo...Jedva radi Gugl, sve je precrklo. Možda kače Street View za Beograd, pa su serveri umrli od lepote! Možda se onaj ispišao na server?
Recommended Posts