Jump to content

Pitanja

Featured Replies

On 29. 5. 2014. at 17:44, Razzmatazz said:

Treba samo pogledati način podešavanja tog "pojačavača" - neki se podešavaju samo putem WPS metode i onda je važno da i ruter tamo sa druge strane podržava WPS.

Moze i bez WPS

Edited by Frank Pembleton

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

Uzeću extender ali ne još pošto se komšijskih 10 Mbita jutros ponovo pojavilo :D Živ bio ko god da je :thumbsup:

Jednostavna rešenja su uvek najbolja.

Skoro da se stidim sto postavljam ovo pitanje ali jebi ga... Ja ne koristim facebook ali je neko drugi koristio na mom racunaru i ostao logovan. A ja glupson uopste ne mogu da nadjem log-out opciju i zatvorim prokletinju. Pitanje- kako se zatvara facebook?  :frust:    :twak:    :wacko:

Kursor fore desno, pa padajući meni, pa log out

drugi nacin je da poustujes neke bezobrazluke, pa ce taj vec sam doci da se izloguje :lolol:

Obrisi cookies i bices izlogovan automatski :D

Jel' mogu SO-Dimm od 512mb na 333mhz da zamenim sa 1gb ali na 1333 ili 1600 mhz?

U pitanju je Amilo A1650G...

Yok. :lol:

Sad se cudim sam sebi kakvo sam pitanje postavio :lolol:

Jelda? Ko da Mad Max pita 'E glete, jel bi išo ovaj najtro V12 trboćarđd enđin u spačeka?' :lolol:

Igzektli :lolol:

Upravo mi na nekom prastarom laptopu Chrome instalacija rekla "Изем ти! Преузимање није успело!" :lolol:

Ja sam video i "Ostali samo dugmići!"