Turnbull Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 E, daj me ne zajebavaj sad, biće puno prilike za to :) Samo reci šta da radim. U prinicipu, ako je samo to, baš me briga (bukvalno je par tačkica u pitanju), nego da ne izazove veće oštećenja.
Töölönlahti Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Ne znam ti ja to sa ekranima dovoljno dobro da bih delio savete, tonyadamsujem te malo...
notenoughreasonsforclaire Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Renne, prospero, hvala na odgovorima. Sad imam drugo pitanje. Na nekom starom kompu, kada upalim Skype izadje mi ovo: Skype je upaljen, ali ne radi. Kako ovo rešavam?
Vapad Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Ako reinstall ne prođe probaj da nađeš negde verziju 6.6 i instaliraj nju (nije obavezno 6.6 nego znam da na nekim sistemima ne rade novije)
hoffnung Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 @turnbull nije mi jasno zbog cega su sada bele ako si vodom prao? jel mozes nekako da fotkas to kako izgleda i da okacis. palo mi je na pamet da stavis laptop na terasu/prozor, negde gde je sunce da to iscezne, ali mi je zanimljivo sto si spomenuo "bele" fleke.
Turnbull Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Pa svetle. Nisu crne, nisu u boji. Ne znam kako bih slikao, a mislim i da se neće videti na slici.
Vapad Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 @turnbull nije mi jasno zbog cega su sada bele ako si vodom prao? jel mozes nekako da fotkas to kako izgleda i da okacis. palo mi je na pamet da stavis laptop na terasu/prozor, negde gde je sunce da to iscezne, ali mi je zanimljivo sto si spomenuo "bele" fleke. Moguće da je "kamenac" :)
Töölönlahti Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 kamenac Say no more... http://www.youtube.com/watch?v=WGooQ8yYC0c
frit Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 pa nije u redu moja kolegica je prala tastaturu sundjerom dobro umocenim u vodu i sapun to je za duhovitost :lala:
Vapad Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Mnogo ste duhoviti :) :D Pazi, ja sam ozbiljan, ako je obična voda ona nije čista i kada se osuši, što možeš videti i na običnom stolu, ostaju beličaste fleke, e sada ako je otišla ispod zaštitnog sloja nekako (mada mi nije jasno kako) moguće je da je po sušenju ostala ta suha materija i da se ona praktično vremenom okruni. Pošto je ekran višeslojan i osetljiv mislim da je najbolje ostaviti to tako, pošto svako trljanje može od te nečistoće napraviti finu šmirglu koja će oštetiti sloj iza. Pažljivo rasklapanje i čišćenje jeste opcija ali iskreno nisam video da je kolega koji radi monitore uspeo da na nekim slučajevima "sredi" stvar, pre se to pogorša diranjem. pa nije u redu moja kolegica je prala tastaturu sundjerom dobro umocenim u vodu i sapun to je za duhovitost :lala: , mada za prvo mesto mi je slučaj prosute nes kafe koji je korisnik pokušao rešiti temeljnim prskanjem mer glasa i "nežnim" skupljanjem tečnosti peškirom te sušenje fenom i još je jedan ceo dan na boku stojao da iscuri višak (a i izvadio je bateriju), kako sada ne radi?? EDIT: da, laptop je u pitanju Edited April 21, 2014 by Vapad
Turnbull Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Znači da naranim kerove i ništa ne diram? Tu sam majstor! http://www.youtube.com/watch?v=X8qZ2GNkrtY Edited April 21, 2014 by Turnbull
frit Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 , mada za prvo mesto mi je slučaj prosute nes kafe koji je korisnik pokušao rešiti temeljnim prskanjem mer glasa i "nežnim" skupljanjem tečnosti peškirom te sušenje fenom i još je jedan ceo dan na boku stojao da iscuri višak (a i izvadio je bateriju), kako sada ne radi?? EDIT: da, laptop je u pitanju svak ima svoje tri misa sam polomio dok nisam ukapirao da je zavrtanj ispod nalepnice :0.6:
Recommended Posts