Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ništa nije uspelo, ni windows repair, ni hiren... sistem se posle digao sam od sebe  :mellow: Sad ne smem na shut down nego samo na sleep.

Dešava se da se mašina ugasi pre nego što se pogasi softver i onda posle prijavljuje kao da nije ispravno ugašen itd.

Posted

Kad si vec u sistemu instaliraj hd sentinel pa vidi sta kaze.

Posted

Sta je to Settings Manager? :D

Prijavljuje mi antivirus neke viruse ili sta vec u tom Settings Manageru. Jel to mnogo bitno, cemu tacno sluzi, jel mogu da deinstaliram? Vidim da je to nesto vezano za flash i chrome, jel moze to posle ponovo da se instalira?

Hvala :)

Posted (edited)

Boys, ako pise da je kapacitet eksterne baterije 3000 mAh, je l to dovoljno da mi dopuni ajfon? Ima roze samo od 3000 mAh, a od 6000 mAh nema roze.

Edited by MayDay
Posted

Boys, ako pise da je kapacitet eksterne baterije 3000 mAh, je l to dovoljno da mi dopuni ajfon? Ima roze samo od 3000 mAh, a od 6000 mAh nema roze.

Ali ti ne volis rozen tortu....

Posted (edited)

@Mau

Trebalo bi da je više nego dovoljno za jedno punjenje ajfona, ali ne i za ajped.

Nego, kad sam već tu, jel imao neko problem sa lightning kablom?

Meni otišao originalni na ajpedu posle svega par meseci. Smrežurao se pri dnu i počeo da gubi kontakt.

Kupih neki za 500 din (original je oko 2000) pre jedno mesec dana, i večeras me prvi put prilikom punjenja upozoravao da nije originalni kabl, valjda neće biti nekih problema sa tim...

Edited by mraki
Posted

Izbacilo mi ovo: 

1.jpg

Da ne bih lutao - kaj mi je dalje raditi?

Posted

ništa, nastaviš da radiš kao da se ništa nije desilo, i posle 25 dana sve će funkcionisati

Posted

@Mau

Trebalo bi da je više nego dovoljno za jedno punjenje ajfona, ali ne i za ajped.

Super! Hvala ti. :-)
Posted

^^ skini onaj auto kms aktivator i reši se brige.

Posted (edited)

Idiot je mokrom krpom brisao LCD ekran za laptop i sad mu se voda uvukla u ekran na par mesta i izazvala male bele mrlje. Mrlje nerviraju, ali nisu strašne same po sebi i mogao bih da naučim da živim s njima ako moram, samo me brine da ne izazovu veću štetu. Ne daju mi se pare za novi ekran samo zbog te glupost. Na netu sam pročitao i da tako male mrlje vremenom nestaju. Ne znam šta da radim. Pomagajte!

Edited by Turnbull
Posted

Znam, dalo se zaključiti iz teksta. :mellow: