Weenie Pooh Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Pa nemam, stoji mi ono "sorry, Netflix is not available in your country yet." A sećam se da sam pre nekog vremena sa druge mašine mogao da pristupim sajtu, gledao one free preview i ostalo, mada account nisam otvarao. Samo što se se ne sećam koji VPN service je tamo bio korišćen, znam samo da je bilo besplatno...
lostfanforever Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 stajalo i meni to i onda sam se ulogovala sa sharovanog US accounta, znaci radi.e sad ne znam za te previews kad si bez accounta...
copkillah Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Da li neko ima iskustva sa eksternim baterijama za smartfonove, npr sa ovakvom koja mi deluje sasvim solidno? Vidim u rivjuovima da kapacitet nije baš toliki kolikim ga predstavljaju, ali da to i nije nešto presudno.
renne Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ja imam jednu takvu sličnu. Može note3 bez problema da napuni tri puta
copkillah Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Od istog proizvođača? Pošto se ne bih zezao sa kineskim no-nameovimaSent from my HTC One SV using Tapatalk 4
katamaran Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) Da ne zna neko slucajno kontrole za Smor 2? Igrao sam ovo pre vise od deset godina pa sam sad slucajno naleteo na netuhttp://vukajlija.com...3-igrica-smor-2Mozda ne moze da radi na win 7 x64? Igrica mi se pokrene al ovaj ne mrda. Pokusavao sam i kursore i random dugmice. Probao sam i compatibility mode za win 2000 i xp i nista. Edited January 8, 2014 by katamaran
Shan Jan Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Da li neko zna brz nacin za promenu proxy settingsa? Moram da ih menjam 3-4 puta dnevno manualno i vec pocinje da me nervira rutina.
Razzmatazz Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Neki connection manager, poput NetSetMana ili Thinkpadovog Access Connectiona? Onda definišeš x konekcija sa istim adapterom, ali možeš svakoj konekciji da promeniš gateway, DNS, proxy itd. i samo klikom na ikonu u SysTrayu menjaš konekciju.
Shan Jan Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Fala za ideju. Zar nema nesto za browser posto obicno tu menjam? Odo da guglam.
Shan Jan Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Nasao sam! Neki Proxy SwitchySharp za chrome. samo napravis profile i klikas, works like a charm!
Razzmatazz Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Eto. Nisi napomenuo da ti treba samo za browser. Ovako sa konekcijama ta podešavanja sluša sav sw koji startuješ.
Shan Jan Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jedini sw kojem to treba na mom kompu je skype a in vuce sa browsera. Vidis imam thinkpad a nikad probo nisam taj access con.
Razzmatazz Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Fin je access connections; definisao sam x konekcija - posao statička, posao dhcp, conn kad nosim svoj 3g ruter, conn za hotele i sl. kad sam na putu itd itd.
Shan Jan Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Videcu da se mozda igram i time. Ja generalno volim da drzim minimalisticki komp, navika iz siromasnih studentskih dana.
Recommended Posts