Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Pa nemam, stoji mi ono "sorry, Netflix is not available in your country yet." A sećam se da sam pre nekog vremena sa druge mašine mogao da pristupim sajtu, gledao one free preview i ostalo, mada account nisam otvarao. Samo što se se ne sećam koji VPN service je tamo bio korišćen, znam samo da je bilo besplatno...

Posted

stajalo i meni to i onda sam se ulogovala sa sharovanog US accounta, znaci radi.e sad ne znam za te previews kad si bez accounta...

Posted

Da li neko ima iskustva sa eksternim baterijama za smartfonove, npr sa ovakvom koja mi deluje sasvim solidno? Vidim u rivjuovima da kapacitet nije baš toliki kolikim ga predstavljaju, ali da to i nije nešto presudno.

Posted

ja imam jednu takvu sličnu. Može note3 bez problema da napuni tri puta

Posted

Od istog proizvođača? Pošto se ne bih zezao sa kineskim no-nameovimaSent from my HTC One SV using Tapatalk 4

Posted (edited)

Da ne zna neko slucajno kontrole za Smor 2? Igrao sam ovo pre vise od deset godina pa sam sad slucajno naleteo na netuGL83Mm6.pnghttp://vukajlija.com...3-igrica-smor-2Mozda ne moze da radi na win 7 x64? Igrica mi se pokrene al ovaj ne mrda. Pokusavao sam i kursore i random dugmice. Probao sam i compatibility mode za win 2000 i xp i nista.

Edited by katamaran
Posted

Da li neko zna brz nacin za promenu proxy settingsa? Moram da ih menjam 3-4 puta dnevno manualno i vec pocinje da me nervira rutina.

Posted

Neki connection manager, poput NetSetMana ili Thinkpadovog Access Connectiona? Onda definišeš x konekcija sa istim adapterom, ali možeš svakoj konekciji da promeniš gateway, DNS, proxy itd. i samo klikom na ikonu u SysTrayu menjaš konekciju.

Posted

Fala za ideju. Zar nema nesto za browser posto obicno tu menjam? Odo da guglam.

Posted

Nasao sam! Neki Proxy SwitchySharp za chrome. samo napravis profile i klikas, works like a charm!

Posted

Eto. Nisi napomenuo da ti treba samo za browser. Ovako sa konekcijama ta podešavanja sluša sav sw koji startuješ.

Posted

Jedini sw kojem to treba na mom kompu je skype a in vuce sa browsera. Vidis imam thinkpad a nikad probo nisam taj access con.

Posted

Fin je access connections; definisao sam x konekcija - posao statička, posao dhcp, conn kad nosim svoj 3g ruter, conn za hotele i sl. kad sam na putu itd itd.

Posted

Videcu da se mozda igram i time. Ja generalno volim da drzim minimalisticki komp, navika iz siromasnih studentskih dana.