Milosh76 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Koju eksternu tv karticu preporucujete?Na vise mesta sam video INTEX LCD SKY PRO IT-193FM i verzioju IT-194FM, da li neko ima iskustva sa tim karticama?
salkodinamitas Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Gde da kupim punjač za Asus Vivobook?
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 el moguce u bilo kom scenariju da neki fajl tek tako bez traga nestane sa hd?znaci sanse nema da sam ga obrisao, a nema ga pa nema.
katamaran Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) Moguce je. Ako je nesto bitno probaj sa nekim softverom za vracanje obrisanh fajlova.Meni je pre par meseci nestao jedan bitan tekst fajl pa sam ga vratio sa recover my files v5.Otisla mi memorija pa mi je pobrljavio fajl sistem na jednom hardu. Kad ga je win oporavljao nekoliko fajlova je nestalo. Edited December 22, 2013 by katamaran
Weenie Pooh Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ja sam jednom video da je ceo My Documents folder nestao, tj. bio ispražnjen. Pošto je juzerka noć pre toga pisala neki diplomski ili nešto, a sutra nijednog dokumenta volšebno nije bilo, ostao sam ubeđen da je u pitanju bio nervni slom i autodestruktivni shift + del ničim izazvani napad gremlina. Nikakav file recovery nije pomogao...
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 brljavi mi vindouz vec neko vreme pa sam pazario eksterni hard kako bih bekapovao sta treba, i reinstalirao os.i sad sam nekoliko sati pokusavao da nadjem to cudo. plus search ne sljaka kako treba, mislim da je ceo win explorer sjeban, buduci da se svako malo zaglavljuje. sad cu da probam sa tim recover my files
katamaran Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Kada vratis fajl vidi da testiras hard i ram. Hard mi je sumnjiviji na prvu loptu.
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 mislis da je dovoljno da uradim onaj test iz uindousa, kad se dize sistem?jebem ti ovu zajebanciju, od trista miliona gluposti koje cuvam na kompu, da mi nestane bas ovo govno koje mi je bitno.
katamaran Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Nije dovoljno. Meni je win dijagnostika prijavljivala da je ram ok dok je memtest dao pravi rezultat.Mislim da ces naci taj fajl bez vecih problema. Posle bi valjalo da skeniras ram sa memtestom i hard sa sentinelom.Hard je sumnjiviji plus ti je to jednostavnije za testiranje pa bih poceo od toga.
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 pokusavam da guglam sentinel, ali mi ne izbacuje nikakav softver. aj pliz daj linka na nesto :)
katamaran Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) http://www.hdsentinel.com/Al prvo nadji taj falj koji je nestao :)Memtest instaliras na fles pa testiras memoriju bez ulazenja u win. Edited December 22, 2013 by katamaran
katamaran Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 nista :)1. nadji fajl sa recover my files.2. Instaliraj hd sentinel i vidi sta ti kaze za performance i health harda3. memtest na flesku, podesis u biosu da se butuje sa flesa i testiras memoriju bez ulazenja u win.Ovako na slepo ja najpre sumnjam na hard.
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 hm, instalirao sam trajal verziju recover my files, izbacuje mi, kad skeniram C jedno 16 fajlova koji bi mogli biti to sto trazim, ali bez imena.i verovatno sam pglu, ali ne provaljujem kako se odradi ristor, kad vec pronadje te fajlove
ToniAdams Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 (edited) ahaha, koristeci neki undelite my files pro softver uspeo da povratim nestali folder sa sve imenom, sa svim fajlovima unutar, ali mi, umesto pravog video zapisa u tom folderu, ristorovao neki tres film sa zombijima sto sam skinuo davno. zove se sad kao ovaj video zapis koji trazim a originalno skroz drugacije. potpuno suludo, nidje veze, jedino sto su slicne velicine i imaju istu .avi ekstenziju.jebem ti, ko da sam u skrivenoj kameri.djoku mog cu ja da povratim bilo sta. Edited December 23, 2013 by ToniAdams
Recommended Posts