Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

To je live dvd, radi bez instalacije.Meni se ne svidja, a ima i probleme sa odredjenim grafickim i audio karticama (integrisanim)

Posted
To je live dvd, radi bez instalacije.Meni se ne svidja, a ima i probleme sa odredjenim grafickim i audio karticama (integrisanim)
Ja ovo što sam gledao po netu instališe se sa USB (što je i logično pošto ovaj eepc nema dvd).Poslato sa WC šolje by BVK
Posted

Radi live i sa USB :)Jel ovo problem do mene (ruter ili OS) ili do provajdera?Cesto mi puca net na po par sekundi. To se desi posle klika na neki link i onda cekam ono cuveno page cannot be displayed i obicno se par sekundi posle toga vrati veza.Obicno se to desi ne vise od par puta dnevno ali danas puca svaki cas.Kad se to desi iskoci mi ovo u event vieweru

The IP address lease 192.168.1.222 for the Network Card with network address 0xxxxxxxxxxx has been denied by the DHCP server 192.168.1.1 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message).
Posted

Izasao pre par dana pedeseti apdejt firmvera koji bi trebalo da sredi ovo :) (i usput verovatno napravi 10 novih problema)

2. Fixed abnormal disconnection when DHCP client renew IP address.
Jos samo par stotina verzija firmvera i napravice jednu koja ljudski radi.
Posted

@Frank Pembleton Ne moraš ništa da instalraš. Skinš .iso sliku, spržiš na DVD i podigneš sa DVD-a.Radi čak i kad nemaš hard.Može i USB varijanta, ali ti teba malo veštine da je spremiš.Za USB ti 100x bolji LinuxMint15. Radi i Adobe Flash u njemu, bez potrebe da ga pri savkom boot-u instaliraš, što je nekad moralo.U stvari, on je bolji u svakom pogledu, ali je kod ove Google varijante Chrome po difoltu, a kod Minta je FireFox.katamaran Probaj sa fiksnom adresom,tipa,192.168.1.xxx recimo 192.168.1.152

Posted
Može i USB varijanta, ali ti teba malo veštine da je spremiš.
Ja sam apsolutni laik za Linux a spremio sam ga za dva minuta na USB :)Jedinio nikako niusam uspeo da namestim drajvere za vajerles.
Probaj sa fiksnom adresom
Resio je apdejt firmvera ono. Danas mi nije pucala veza.
Posted
Ja sam apsolutni laik za Linux a spremio sam ga za dva minuta na USB :)Jedinio nikako niusam uspeo da namestim drajvere za vajerles.
Sa uputstvima sa sajta?
Posted

Da to sam i ja nasao...Hvala svakako...

Posted

Ima i prostija fora za Mint.Dignes ga na bilo kom pc-u sa DVD-aIdes u meni i nadjes opciju da ti spremi USB.I to je to.

Posted (edited)

Nisam ni ja poznavaoc Linuksa.Igrom slucaja, drugarici crko hard, a planira kupovinu novog laptopa, pa nece stari da popravlja.Nasao sam joj ove live verzije, da se snadje dok ne kupi nov.Ovaj Google nije video zvuk, a imao i ozbiljne probleme sa grafikom.Mint joj radi odlicno.Pitala me da joj ga instaliram kad nabavi novu spravu...

Edited by dvb-t manijak
Posted
Šta ti je podsvest, dodelio ženski rod Chrome-u, zbog jedenja resursa. :D
Ма жао му је ње, јер је хрома.
Posted

Neresiva enigma za me - prestao da mi radi zvuk u Chromeu, da me ubijes kad bih znao zasto :-/ ver. 30, imam Win7, probao sam sve zive predloge po netu sto sam nasao, sto je najgore, pustim youtube klip, odem u onaj Sound Mixer i gledam Chrome tab i vidim kako linija jacine zvuka skace, kao da je sve u redu, samo sto nista ne cujem. Nijedan flash klip ne mogu da pustim normalno.

Posted

Vidi koju verziju flash playera imaš u chrome://pluginsAko nije poslednja, prvo deinstaliraj tu koju imaš, tek onda idi i skini novu sa adobe.com - nemoj samo da apdejtuješ postojeću. Flash player (a u manjoj meri i Google Chrome) je čuven po svom bagovitom update sistemu, to je godinama unazad bio čest problem.

Posted

Sta drkaju ovi sa Google i prave nove YouTube naloge? Sad ne mogu lepo da se konektujem na Football manager (verovatno zbog toga). Samo su mi kreirali novi nalog i kad god se logujem pitaju me koji hocu da koristim. Kako da se resim "dupliranog" naloga?