Indy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ali, cemu Win8? Posebno sa max 3.2G ram-a...
Roger Sanchez Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ako procesor nema PAE, NX & SSE2 ili bilo koji od njih, neće (skoro nikako) moći uvjeriti Windows 8 da se instalira.
batticuore Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 neko me je to savetovao, moguće čak i ovde na forumu, ne sećam se. naime, imam problem sa otvaranjem dokumenta u wordu 7, traži mi neku šifru proizvoda kad pokušavam da ga otvorim, a ako mi i otvori bez toga, ne mogu da kucam tekst. a jako mi je važno. hvala!! :)
ToniAdams Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 pa nemas oridjinal ofis pa trazi registraciju. skini krekovani, a ne diraj win.super te je neko savetovao, to ko da menjas motor avta ako su ti zaribale kocnice.
Indy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ako ne mozes da nadjes krekovani Ofis, nista ne fali Libre Ofisu (radi normalno sa MS Office fajlovima).
ToniAdams Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 e, indi i ostali, imam tosibu sa legalnim winom, imam numeru i sve.nekoliko godina vec traje, pa sam u fazonu da reinstaliram, jer neke sitnice ne rade bas kako treba, tipa fn dugme ne aktivira f1, f2 i slicno,kazem, od svega sto me veze za stari, legalni os imam samo tu numeru. jel mogu nekako da odradim reinstal, a da ostane legalica?
Indy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Toni, ako ti je to sve oridjinal otkad si kupio, onda na tom hard drajvu imas to sto ti treba da obnovis instalaciju win7 - obicno se pritisne F8 prilikom podizanja sistema da se dobije lista opcija (jedna od kojih je "factory recovery"). Izguglao sam da je za Toshiba laptope takodje moguca kombinacija tastera (po startovanju mashine) Alt+F10. Drugi kazu da na iskljucenom racunaru treba pritisnuti taster '0', i drzeci taj taster, 'power on'.Pre ovoga treba naravno da napravis kompletan bekap ... Edited September 15, 2013 by Indy
Roger Sanchez Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Naravno. Samo instaliraj isti model Windoza i sve bu OK. Vjerojatno će se i aktivirat sam od sebe. :D
ToniAdams Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Toni, ako ti je to sve oridjinal otkad si kupio, onda na tom hard drajvu imas to sto ti treba da obnovis instalaciju win7 - obicno se pritisne F8 prilikom podizanja sistema da se dobije lista opcija (jedna od kojih je "factory recovery"). Izguglao sam da je za Toshiba laptope takodje moguca kombinacija tastera (po startovanju mashine) Alt+F10. Drugi kazu da na iskljucenom racunaru treba pritisnuti taster '0', i drzeci taj taster, 'power on'.Pre ovoga treba naravno da napravis kompletan bekap ...super, hvala puno, probam sve pa javim!Naravno. Samo instaliraj isti model Windoza i sve bu OK. Vjerojatno će se i aktivirat sam od sebe. :Dma pazario sam sa vec instaliranim. nisam dobio nikakav posebni install dvd. mislis divce da mogu da instaliram? Edited September 15, 2013 by ToniAdams
Roger Sanchez Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Možeš ćopit sa diđitalrivera Home Premium (pretpostavljam da je takav na Toshibi). Čisti, bez Tošibinih govana. Na USB prekopiraš folder File Repository (C:WindowsSystem32DriverStoreFileRepository) u kojem su ti svi driveri premni za instalaciju po have disk metodi.. I ideš.
Roger Sanchez Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Pazi na to dal je 64 bita ili 32 bita! driveri sa 32 bitnog neće raditi na 64 bitnom.
ToniAdams Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 dada, jasno.probacu prvo ovo sto mi je indi rekao, pa ako ne uspe, picim dalje.
katamaran Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Izgleda mi riknula graficka.Hocu da uzmem ovuhttp://emmi.rs/grafi...productId=33337Malo me tripuje sto nema VGA izlaz. Jeftini dvi to vga adapter i to mi je u sustini isto kao da ima vga izlaz? Cak i imam taj adapter na starom kompu al mi on bukvalno sluzi samo za knjigovodstvo. edit: cak vidim da taj adapter dolazi uz graficku.Ako neko ima preporuku za eventualno bolju graficku od ove za otprilike iste novce otvoren sam za predloge. Ne bih davao znacajno vise para od ovoga. Edited September 15, 2013 by katamaran
Recommended Posts