pachule Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kako mogu preko tastature da menjam aktivni tab u FF-u?
pachule Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 E sad se samo pitam kako nisam nikada greskom umesto alt+tab udarila ctrl+tab (jer najcesce pritisnem sva okolna pre nego ubodem alt) i samu sebe prosvetlila. U svakom slucaju hvala. :)
betty Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 samo da kazem da sam kupila. na kraju sam se rukovodila popustom philips, 500 giga za 90e, usb. now playing: the decemberists (picaresque).
nixolaus Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 (edited) E sad se samo pitam kako nisam nikada greskom umesto alt+tab udarila ctrl+tab (jer najcesce pritisnem sva okolna pre nego ubodem alt) i samu sebe prosvetlila. U svakom slucaju hvala. :)A mozes i sa ctrl+1,2,3,4,5 u zavisnosti koji tab zelis. Meni je tako lakse. Edited April 28, 2008 by nixolaus
pachule Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Youtube me mnogo nervira. Otvorim, ucita 2 sekunde i onda se zamrzne slika, on nastavi da se ucitava ali ja ne mogu dalje da gledam ili se ucita ceo pa je onda bez tona. :(
Malkmus Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nadam se da ću uspeti da objasnim problem.elem, skinem ja sa repidšera film, podeljen u 7 fajlova.i šta se desi - ne mogu da ga otpakujem. ti fajlovi su prikazani u vidu ikonica koje računar ne prepoznaje (ne znam kako bolje da objasnim). fajlovi su imena i opisa: ime filma_[1].zip.007a winzip neće tu ništa da mi uradi.i tako...pa, ako neko ima vremena da mi objasni...
pachule Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Isprazni kes, zatvori bronjser i probaj ponovo.Za sada radi. Hvala.
vlajčak Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 (edited) nadam se da ću uspeti da objasnim problem.elem, skinem ja sa repidšera film, podeljen u 7 fajlova.i šta se desi - ne mogu da ga otpakujem. ti fajlovi su prikazani u vidu ikonica koje računar ne prepoznaje (ne znam kako bolje da objasnim). fajlovi su imena i opisa: ime filma_[1].zip.007a winzip neće tu ništa da mi uradi.i tako...pa, ako neko ima vremena da mi objasni...verovatno treba prvo da ga mrdzujes sa ovim, a ondak da ga otpakivas sa winzipom Edited May 1, 2008 by vlajčak
pachule Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Radi samo na odredjeno vreme. Malo sam jos istrazivala, izgleda da mi nema pomoci. A ionako me ceka reinstalacija vindovsa. (inace mogu da gledam jedan video kad ispraznim kes, pa tako svaki put, super mi je zanimljivo :P)ono hvala i dalje vazi ;)
pachule Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 FF. A kad pokusam preko explorera, onda mi izbaci poruku >>Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.<< (instalirala novi flash pola sata pre toga).
Merlak Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 blam me da pitam po n-ti put (missim, drugi pitali a ja nisam naučila lekciju), kako bre da skinem video sa tjubeta a da nije neki fajl sa .flv ekstenzijom koju ne mogu da otvorim . foksica + download helper, i opet šipak.može play by play za ponavljače pls?
nbg4ever Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Skines ovaj program, pokrenes ga, pejstujes link i dobijes .avi fajl
Recommended Posts