Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Kako mogu preko tastature da menjam aktivni tab u FF-u?

Posted

E sad se samo pitam kako nisam nikada greskom umesto alt+tab udarila ctrl+tab (jer najcesce pritisnem sva okolna pre nego ubodem alt) i samu sebe prosvetlila. U svakom slucaju hvala. :)

Posted

samo da kazem da sam kupila. na kraju sam se rukovodila popustom :blush: philips, 500 giga za 90e, usb. now playing: the decemberists (picaresque).

Posted (edited)
E sad se samo pitam kako nisam nikada greskom umesto alt+tab udarila ctrl+tab (jer najcesce pritisnem sva okolna pre nego ubodem alt) i samu sebe prosvetlila. U svakom slucaju hvala. :)
A mozes i sa ctrl+1,2,3,4,5 u zavisnosti koji tab zelis. Meni je tako lakse. Edited by nixolaus
Posted

Youtube me mnogo nervira. Otvorim, ucita 2 sekunde i onda se zamrzne slika, on nastavi da se ucitava ali ja ne mogu dalje da gledam ili se ucita ceo pa je onda bez tona. :(

Posted

nadam se da ću uspeti da objasnim problem.elem, skinem ja sa repidšera film, podeljen u 7 fajlova.i šta se desi - ne mogu da ga otpakujem. ti fajlovi su prikazani u vidu ikonica koje računar ne prepoznaje (ne znam kako bolje da objasnim). fajlovi su imena i opisa: ime filma_[1].zip.007a winzip neće tu ništa da mi uradi.i tako...pa, ako neko ima vremena da mi objasni...

Posted
Isprazni kes, zatvori bronjser i probaj ponovo.
Za sada radi. Hvala.
Posted (edited)
nadam se da ću uspeti da objasnim problem.elem, skinem ja sa repidšera film, podeljen u 7 fajlova.i šta se desi - ne mogu da ga otpakujem. ti fajlovi su prikazani u vidu ikonica koje računar ne prepoznaje (ne znam kako bolje da objasnim). fajlovi su imena i opisa: ime filma_[1].zip.007a winzip neće tu ništa da mi uradi.i tako...pa, ako neko ima vremena da mi objasni...
verovatno treba prvo da ga mrdzujes sa ovim, a ondak da ga otpakivas sa winzipom Edited by vlajčak
Posted

mrdžovao, otpakivao i tako to.fala gos'n vlajčak. :)

Posted

Radi samo na odredjeno vreme. Malo sam jos istrazivala, izgleda da mi nema pomoci. A ionako me ceka reinstalacija vindovsa. (inace mogu da gledam jedan video kad ispraznim kes, pa tako svaki put, super mi je zanimljivo :P)ono hvala i dalje vazi ;)

Posted

FF. A kad pokusam preko explorera, onda mi izbaci poruku >>Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.<< (instalirala novi flash pola sata pre toga).

Posted

blam me da pitam po n-ti put (missim, drugi pitali a ja nisam naučila lekciju), kako bre da skinem video sa tjubeta a da nije neki fajl sa .flv ekstenzijom koju ne mogu da otvorim angry.gif . foksica + download helper, i opet šipak.može play by play za ponavljače pls?