Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

instaliraj DaemonTools i otvori taj .iso fajl preko DT na taj novi drajv koji se pojavio i to je to.

Posted
Cekaj malo. Zasto bre ne instaliras daemon tools, mountujes iso, instaliras rozetu, i onda mauntujes svaki pojedinacni jezik, tj nivo?Tako sam ja instalirao, kakvo raspakivanje imidza
Pa tako mi rekli :(
Posted
Skokni do najbliže poslovnice. Nemam ideju.
To ću i uraditi.
Posted

Morali ručno da se unose parametri. Radi.

Posted

Koji je po vama najbolji (besplatni) program za rad na slikama (osim fotoskejpa)?

Posted

Učo, a kako ga otvaraš? Meni poslje instaliranja samo pokazuje da se taj gimp nalazi u program fajlsu ali tamo ne vidim ni jednu ikonicu koja mi otvara sam program.

Posted

od petka moram po 5-6 puta da pritisnem dugme uklj. za komp, dok se na kraju ne ukljuci. upali samo signalnu lampicu na dugmetu i nista. evo jutros vise nece ni to... jel mi to otislo napajanje?

Posted
od petka moram po 5-6 puta da pritisnem dugme uklj. za komp, dok se na kraju ne ukljuci. upali samo signalnu lampicu na dugmetu i nista. evo jutros vise nece ni to... jel mi to otislo napajanje?
Neki kondezatori su ti otišli najverovatnije i to ne na samom napajanju, nego na ploči. Bar je meni tako bilo, sa istim simptomima. Jel' stara makina?
Posted

jedno 5 godinica... kolko bi to moglo da me zaboli?

Posted
jedno 5 godinica... kolko bi to moglo da me zaboli?
Obično se to ne menja (jako je pipavo, niko neće time da se bakće), nego nova ploča se uzme. E sad, pošto ti je toliko stara mašina, teško ćeš to i naći, najverovatnije.Ako nađeš nekog da ti ipak promeni kondezatore, ne više od 10-ak evra. U Srbiji. Kod vas, nemam pojma kako bi to išlo.Pazi, ne mora biti da sam upravu. Možda je stvarno otišlo napajanje, a to ti je opet 10-15 evra za nekog kineza, što nije strašno.
Posted

znaci bice 50€ minimum. to mi trenutno bas nije bilo neophodno <_<

Posted

Pogledaj da li se naduo neki kondenzator na plocicapblown_3.jpgNikako ne cackaj kondenzatore rukom.Nikako ne otvaraj napajanje da vidis kakvo je stanje unutra.

Posted

ma nema sanse da ga otvorim uopste, turili neke srafove koje ne mogu da odvrnem uopste. HP Pavillion je u pitanju...