Vapad Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Instaliram XP, zakuca na 8% (u donjem desnom ucitava neke drivere), onda mi izbaci obavestenje verovatno neka gvozdjurija riknjava (kontam hard). Hocu da uzmem drugi hard i da na njega instaliram win, ali za svaki slucaj bih ga testirao da nema i on neke bad sectore, pa me zanima neki programcic za to.Hitno mi je, ne mora neki paket alata ili slicno, samo neki osnovni scan HDD-a (boze al sam se nalupao, verovatno umirete od smeha :D )Može to biti i memorija, i loš cd (ako instaliraš sa cd-a) pa i loša magistrala
John Coltrane Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 @ VapadCD je ok, instalirao sam pre 2-3 meseca meni, solidna verzija vrlo pouzdana. Memorija, da, posto je u pitanju kanta sa 2x256mb ddr1 :(.
Vapad Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Pa izvadi jednu i probaj, potom izvadi drugu. CD je verovatno ok, dočim je sasvim moguće da je praistorijski uređaj CD na izmaku snage. Na hirensu imaš programe više proizvođača. Ako bi, pak, da testiraš na nekoj drugoj mašini onda skini program sa sajta proizvođača. Edited February 7, 2013 by Vapad
John Coltrane Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Najveca "misterija" je u tome sto je dvd rom izgurao instalaciju (iako jeste praistorija u pitanju, jebene advokatske kancelarije mame moga druga ) podigao sistem i onda se posle par sekundi sam restartovao?!?! I sve tako, over and over again.
S.L. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Proveri koliko su čisti slotovi za memoriju. I ne reče, jel samo jednom restartovao na 8% ili više puta?
John Coltrane Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 1 slot cist, drugi sacuvaj boze, sad ih ocistio i taj prljavi stavio u treci nekorisceni slot.Pokrenuh instalaciju protera tih kobnih 8%, cekam da zavrsi. Na 8% je restartovalo vise puta.
John Coltrane Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Uspeo, definitivno riknjava memorija. U biosu je citao 384mb, kad sam ih ocistio i promenio slotove na 512mb je.Hvala za savete ;)
dacha od bosne Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Tablet Huawei S7-301u Android 3.2 Kako preko ovog sokoćala da gledam balkansport i prenose utakmica? Kada to pokušam, piše mi da moj browser (imam i fabrički i Mozilu beta) ne podržava Javascript. Ne znam kako da instaliram ni Javu, ni Flashplayer. Molim za pomoć.
renne Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 javu ne možeš nikako, a flash samo skini .apk negde pa instaliraj.Elem, bolje i elegantnije rešenje ti je AlwaysOnPC, to ti je emulator PC Linux mašine, imaš i JAvu, i flash, i office i sve živo. I radi odlično, što je najvažnije.
dacha od bosne Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 To su mi predložili ali onda gubim garanciju na tablet. U svakom slučaju hvala. Nešto ću probati.
renne Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Zasto bi gubio garanciju? Nije tačno. Pa to je jos samo jedna aplikacija i ništa više. Tvoj originalni sistem ostaje netaknutПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
dacha od bosne Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ok...ali tako mi rekoše...ajde, ako imaš neki dobar link za to pošalji mi u pp ili ovdje. Hvala :)
wayfaring stranger Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ok...ali tako mi rekoše...ajde, ako imaš neki dobar link za to pošalji mi u pp ili ovdje. Hvala :)Ako prolazis pored te prodavnice molim te pitaj ih zasto bi izgubio garanciju, bas me interesuje.Cini mi se da je ovo slucaj kad "strucnjak" namirise "poznavaoca".
Recommended Posts