Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Ovaj, pitanje je bilo kako da stranica br.1 u numberingu bude fizicka stranica br.3 u dukumentu, a to ce malo teze ici bez page breaka, u bilokojoj verziji worda... :)

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

greska, los erazumeo pitanje...

Edited by ChaLe

greska, los erazumeo pitanje...
....

Edited by radisa

Kako da editujem opciju foruma da mogu da pišem na Sportu? Anyone?I može li to neko odraditi umesto mene?

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesAgeingFatMaoistSportEnabledNot]

Bambi za trud, posebno za FatMaoist :D

I može li to neko odraditi umesto mene?
Može teacher, to ti je lik sa foruma, samo moraš da ga savataš kada je dobre volje.

Ako je nekome na trafici ostalo viška 25-ocifrenih brojeva i slova za O10 Professional - nek' se javi na PM.

Ako je nekome na trafici ostalo viška 25-ocifrenih brojeva i slova za O10 Professional - nek' se javi na PM.
A sta si probao pa nece?

Razno sam probao, trenutno radi trial.

Razno sam probao, trenutno radi trial.
Sta ti javlja kada probas KMS?

Ne, probao sam razne 25-ocifrene koji se mogu izguglati, ali nijedan nije validan.Skinuo sam regularnu trial verziju, prosti professional.edit: naravno, nisu cifre nego znakovi

Edited by CTale

Ne znam gde si, al' Conrad ti je dostupan odasvud...
Sad krenuo da narucim al kod billing address mi daje samo UK, nema drugih drzava.edit: naravno kad je ovo UK sajt, nasao u medjuvremenu medjunarodni.'edit: izadje™ delivery skuplji od punjaca, neka hvala, nije zapelo... :fantom:

Edited by Feindouno

Ne, probao sam razne 25-ocifrene koji se mogu izguglati, ali nijedan nije validan.Skinuo sam regularnu trial verziju, prosti professional.edit: naravno, nisu cifre nego znakovi
jel glupo da pitam što na kiosku ne skineš komplet sa ključem?
jel glupo da pitam što na kiosku ne skineš komplet sa ključem?
Nije glupo, samo mi malo veliki posao da ponovo exportujem sve, instaliram nešto što je možda malo funky, ponovo importujem, a samo zbog ključa (odnosno aktivirane verzije).Ukoliko imaš proverenu ponudu sa kioska - prosledi pa ću da, na koncu, uradim i to.