JozoMujica Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 naravno :) al, izgleda da nema :( A kakav ti je to softver, čemu služi? Daj link ka zvaničnom sajtu.
pcelica Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 uspela sam da iskopam nesto preko jednog drugara :). cu da vidim dal i kako fercera. nasla i manual, koji ima trichavih 774 strana inace je program za project management za gradjevince.slichno ms projectu al ovo je ono sto traze po oglasima za posaohttp://www.primavera.com/
eye of the beholder Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Пацијент: DVD - Optiarc DVD RW AD 7173 W (Nec-ов DVD резач)Пацијент је извађен на његово место стигао је млађи рођак Optiarc DVD RW AD-7203 Sцрне боје
Kudravi Gaucos Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Пацијент је извађен на његово место стигао је млађи рођак Optiarc DVD RW AD-7203 Sцрне бојеNadamo se da je tempirana bomba pokvarena i cuvaj garanciju kao oci u glavi
eye of the beholder Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nadamo se da je tempirana bomba pokvarena i cuvaj garanciju kao oci u glavi garancija je od sada u novčaniku Nego, ima li neki progamčićili neka zezalica da mi "kaže" koliko sam skinuo tj podigo kilo/mega/giga/tera-bajta u nekom određenom vremenuImam ja onaj simplemonitor na Yahoo Widget ali on se "restartuje" kada download dođe do 4GB i krene da meri ispočetka.
Renegade Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Počelo je, s vremena na vreme, da mi iz kućišta dopire nekakvo zujanje. Nekoliko puta dnevno u trajanju od po par minuta. Prvo nekoliko sekundi jedva čujno puckanje (može biti harda) a onda krene napad. Ne mogu da provalim nikako šta je uzrok. Ako udarim malo odozgo za vreme zujanja hoće malo kao da oslabi ili promeni način zujanja ali ipak izgura taj uobičajeni period koji je naumio. Skoro sam produvavao prašinu ako to znači nešto. Šta bi to moglo biti?
radisa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Počelo je, s vremena na vreme, da mi iz kućišta dopire nekakvo zujanje. Nekoliko puta dnevno u trajanju od po par minuta. Prvo nekoliko sekundi jedva čujno puckanje (može biti harda) a onda krene napad. Ne mogu da provalim nikako šta je uzrok. Ako udarim malo odozgo za vreme zujanja hoće malo kao da oslabi ili promeni način zujanja ali ipak izgura taj uobičajeni period koji je naumio. Skoro sam produvavao prašinu ako to znači nešto. šta bi to moglo biti?Verovatno, kuler na procesoru...
JozoMujica Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Počelo je, s vremena na vreme, da mi iz kućišta dopire nekakvo zujanje. Nekoliko puta dnevno u trajanju od po par minuta. Prvo nekoliko sekundi jedva čujno puckanje (može biti harda) a onda krene napad. Ne mogu da provalim nikako šta je uzrok. Ako udarim malo odozgo za vreme zujanja hoće malo kao da oslabi ili promeni način zujanja ali ipak izgura taj uobičajeni period koji je naumio. Skoro sam produvavao prašinu ako to znači nešto. šta bi to moglo biti?Jedan od ventilatora. Nije dovoljno izduvati prašinu, nekad se moraju i podmazati ležajevi, ali je manje smaranje zameniti onaj koji prozuji.
Renegade Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kako utvrditi koji? Ima jedan pozadi koji izvlači, jedan sa strane koji uvlači i ovi standardni na grafičkoj i procesoru. Je l' može to nekako softverski da se dijagnosticira?
bios Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kako utvrditi koji? Ima jedan pozadi koji izvlači, jedan sa strane koji uvlači i ovi standardni na grafičkoj i procesoru. Je l' može to nekako softverski da se dijagnosticira?Metodom uboda prstom u isti.
Barrister Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 garancija je od sada u novčaniku Nego, ima li neki progamčićili neka zezalica da mi "kaže" koliko sam skinuo tj podigo kilo/mega/giga/tera-bajta u nekom određenom vremenuImam ja onaj simplemonitor na Yahoo Widget ali on se "restartuje" kada download dođe do 4GB i krene da meri ispočetka. Ja za merenje protoka koristim DU meter, ali on nije besplatan. Ako zelis krekovanu verziju javi se na PM.
eye of the beholder Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja za merenje protoka koristim DU meter, ali on nije besplatan. Ako zelis krekovanu verziju javi se na PM.Hm, ne izgleda lose, i ima dosta nekih finkcija koje mi mogu nekada biti korisne.Hvala :)
Moća Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jel moze neko da mi kaze gde mogu da skinem Language Pack srpski cirilica za Win XP?
Kudravi Gaucos Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jedno pitanjce:Soulseek mi prilikom ukljucenja pozdere kompletan protok. Sa kompa na kome je instaliran ne moze da se pokrene skoro ni jedna stranica, dok sa lap topa koji na net ide s ovog prvog moze, ali jako sporo. Ona podesavanja u samom programu gde se namesta maksimalni protok ne daju nikakve rezultate (potpuno se sve isto ponasa koji god broj da pise). Samo da dodam da nije oduvek bilo tako. Nekada nisam ni znao da li je ukljucen.Net je kablovski SBB, OS je Win XP. Hvala unapred...
JozoMujica Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jedno pitanjce:Soulseek mi prilikom ukljucenja pozdere kompletan protok. Sa kompa na kome je instaliran ne moze da se pokrene skoro ni jedna stranica, dok sa lap topa koji na net ide s ovog prvog moze, ali jako sporo. Ona podesavanja u samom programu gde se namesta maksimalni protok ne daju nikakve rezultate (potpuno se sve isto ponasa koji god broj da pise). Samo da dodam da nije oduvek bilo tako. Nekada nisam ni znao da li je ukljucen.Net je kablovski SBB, OS je Win XP. Hvala unapred...Da nisi nekad bio na 256/128, a sada si na 512/64 za iste novce?
Recommended Posts