Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Nemoj da koristiš stare atribute, a stvari uvek centriraj ovako nekako: style="display:block; margin-left:auto; margin-right:auto" ... i opušteno.

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

imam neki stari xp i admin nalog od kog nemam sifru. ne mogu nista da instaliram na tom kompu jer je admin zabranio. kako da najlakse zaobidjem ovo?

razbucaj admin šifru hirensom

Ophcrack boot cd...

jel postoji fora da se "dele" filmovi preko dropboxa?

Ja podelio neke sinhronizovane crtaće sa kumom, cca 12 giga.. Kačio 2x2, on brisao iz foldera kad završi DL. Prošlo bez problema.

Ja podelio neke sinhronizovane crtaće sa kumom, cca 12 giga.. Kačio 2x2, on brisao iz foldera kad završi DL. Prošlo bez problema.
Sto nisi javio i nama ostalima sa sitnom decom da skidamo? Sad, sto nismo kumovi ...

....

Edited by exTRaGluv

Na poslu imam 3 monitora. Bio nam tip koji nam radi IT, nešto sredjivao, i sada imam sledeću situaciju :centralni monitor je ok.na desnom monitoru "fali" oko 3cm uz desnu ivicu, tj. slika ne ide to ivice od monitora nego do 3cm od ivice.na levom monitoru slika "prelazi" preko monitora udesno jedno pola cm, ali ne prelazi u centralni monitor. Kada maximiziram nešto, vidim "x" u gornjem desnom ćošku samo do polovine.Juče gledao setingse, sve deluje ok namešteno. Proverio pozadi, dobro su prikačeni na komp. Šta bi moglo da bude u pitanju ?

Setting u OS-u ili setting samih monitora?Sliku mozeš da šteluješ i tako (geometry, position, stretch etc).

Edited by S.L.

ma na monitorima treba da ima dugme auto, to možda reši problem, a ako je ATI, i stavljeni su novi drajveri možda je u pitanju neki overdrive ili under drive za određene monitore.

settings u OSu sam cackao (Win 7), mogao bi monitore malo da procackam. U pitanju su Viewsonic VA2231.Sve masine imaju iste monitore i iste OSove i kartice, i samo na jednom se pojavljuje to.

A setings u ati ili nvidia kontrol panelu, trebao bi imati podešavanja svakog monitora ponaosob.

Sto nisi javio i nama ostalima sa sitnom decom da skidamo? Sad, sto nismo kumovi ...
Jedino da najavim kad budem pravio sledeći share ;) Što možda i ne bi bilo loše :huh:
Jedino da najavim kad budem pravio sledeći share ;) Što možda i ne bi bilo loše :huh:
Ne znam koliko nas je sa sitnom decom, da ti ne padne server ;)