Töölönlahti Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nemoj da koristiš stare atribute, a stvari uvek centriraj ovako nekako: style="display:block; margin-left:auto; margin-right:auto" ... i opušteno.
Mr.Mxyzptlk Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 imam neki stari xp i admin nalog od kog nemam sifru. ne mogu nista da instaliram na tom kompu jer je admin zabranio. kako da najlakse zaobidjem ovo?
lostfanforever Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 jel postoji fora da se "dele" filmovi preko dropboxa?
Tale Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ja podelio neke sinhronizovane crtaće sa kumom, cca 12 giga.. Kačio 2x2, on brisao iz foldera kad završi DL. Prošlo bez problema.
wayfaring stranger Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ja podelio neke sinhronizovane crtaće sa kumom, cca 12 giga.. Kačio 2x2, on brisao iz foldera kad završi DL. Prošlo bez problema.Sto nisi javio i nama ostalima sa sitnom decom da skidamo? Sad, sto nismo kumovi ...
Mr.Mxyzptlk Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) .... Edited August 29, 2012 by exTRaGluv
Alphons Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Na poslu imam 3 monitora. Bio nam tip koji nam radi IT, nešto sredjivao, i sada imam sledeću situaciju :centralni monitor je ok.na desnom monitoru "fali" oko 3cm uz desnu ivicu, tj. slika ne ide to ivice od monitora nego do 3cm od ivice.na levom monitoru slika "prelazi" preko monitora udesno jedno pola cm, ali ne prelazi u centralni monitor. Kada maximiziram nešto, vidim "x" u gornjem desnom ćošku samo do polovine.Juče gledao setingse, sve deluje ok namešteno. Proverio pozadi, dobro su prikačeni na komp. Šta bi moglo da bude u pitanju ?
S.L. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) Setting u OS-u ili setting samih monitora?Sliku mozeš da šteluješ i tako (geometry, position, stretch etc). Edited August 29, 2012 by S.L.
Vapad Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ma na monitorima treba da ima dugme auto, to možda reši problem, a ako je ATI, i stavljeni su novi drajveri možda je u pitanju neki overdrive ili under drive za određene monitore.
Alphons Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 settings u OSu sam cackao (Win 7), mogao bi monitore malo da procackam. U pitanju su Viewsonic VA2231.Sve masine imaju iste monitore i iste OSove i kartice, i samo na jednom se pojavljuje to.
Vapad Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 A setings u ati ili nvidia kontrol panelu, trebao bi imati podešavanja svakog monitora ponaosob.
Tale Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Sto nisi javio i nama ostalima sa sitnom decom da skidamo? Sad, sto nismo kumovi ...Jedino da najavim kad budem pravio sledeći share ;) Što možda i ne bi bilo loše
wayfaring stranger Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jedino da najavim kad budem pravio sledeći share ;) Što možda i ne bi bilo loše Ne znam koliko nas je sa sitnom decom, da ti ne padne server ;)
Recommended Posts