wall Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Za te pare trebao bi. :DSalim se, no to je pristojan novac za wireless router.Asus kao proizvodjac mrezne opreme mi je totalno nepoznat.Od pristupacnih, tp-link, od ovih skupljih linksys.Ja bih svakako pogledao sta i oni nude...
panta rhei Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 i ja nisam asus povezivao sa routerom, nego procitah gomilu pozitivnih komentara korisnika o ovom modelu. zbog toga sam i pitao na ovom svetom mestu jer oni koji su na testovima kao najbolji, procitam traljave komentare korisnika i obrnuto, ovaj asus je u obe kategorije dobar pa...verujem ovdasnjim strucnjacima pa rekoh mozda neko ima licno iskustvo sa nekim modelom.
wall Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Asus router u Srbiji... Nisam ih vidjao na trzistu u Srbiji, mozda ti neko od forumasa iz inozemstva pomogne.
wall Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ali vecina ovdasnjih strucnjaka jeste. :lol:Pusti Indya sto kudi majcicu Srbiju i kreativne ljude u njoj.Elem, mislio sam da taj router nije zastupljen u SRB pa ce ti biti tesko dobiti komentar od jednog (valjda veceg) broja ljudi.
wall Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Matoro je to. G-Wireless.Taj imam i odavno se kanim da ga promenim.
Skyhighatrist Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 vazno mi je pre svega da se ne muci kada se nakace gomila uredjaja istovremeno na wirelessu.Ovaj zahtev ispunjava savrseno.
wall Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Da, ali uzimati G router u ovo doba mi je malo...Ima mu sigurno 4-5 godina i jeste se pokazao odicno ali verujem da se za spomenute novce moze naci dobar N router sa usb-om...
panta rhei Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 kupio sam ovaj. prikljucio, za sada kao sat.
Moća Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Kako u Word 2007 da smanjim razmak izmedju redova da bude kao u Wordu 2003? Nekako mi razvucenije nego u 2003.
Vapad Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 pogledaj gore styls, prvi je normal a drugi je no space... izaberi tekst i klikni taj, možeš i normal da promeniš.
Recommended Posts