Mr.Mxyzptlk Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 GMAILsa desne ima more opciju, report spam bi trebalo da odradi posao
InvisibleLight Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 sa desne ima more opciju, report spam bi trebalo da odradi posaomislim da nekad to uradim kaze:The conversation has been marked as spamnisam 100% sigurna al mislim da ne blokira dalje mailove od tog korisnika@radisathnx, nasla, odabrala''Do this: Skip Inbox, Delete it''
Mr.Mxyzptlk Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 par puta odradis report spam i onda automatski krece da ih premesta u spam.
189- Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 jel moze neko da mi kaze kako da butujem sa cd-a ako ispise da nije nasao cd pomocu kojeg bi butovao...ne znam sta da radim sad. jel to do cd-a ili do komp-a?
wall Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Pa ako imas mogucnost ubacis cd u drugi komp i vidis sta se desava.Mozda ti je zeznut cd mozda cd drive...
wall Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Pa cek, jel ti to boot CD?Drugi pc se boot-uje sa njega?
Indy Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 189-, pogledaj šta ti piše u BIOS-u, koji je Boot Order. Stavi CD pre HDD.
189- Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Pa cek, jel ti to boot CD?Drugi pc se boot-uje sa njega?pa to jos nisam probao...ali cd je ispravan189-, pogledaj šta ti piše u BIOS-u, koji je Boot Order. Stavi CD pre HDD.stavio sam cd pre hdd-a i onda se restartuje, i onda ispise nesto waiting to boot from cd... ili tako nesto i onda na kraju ispise not found... Edited August 5, 2012 by 189-
Indy Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Koji je izvor tog CD-a? Ako je "kućno" napržen, možda jednostavno nije butabilan.
189- Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jeste kucno naprzen. e jebiga onda. probacu sutra kod druga...thx btw
Tale Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 A ima li onog teksta "Press any key to boot from disk"?
yolo Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 pitanje iz najdebilnijeg odeljka: dobio sam da popunim neki pdf formular. kako se to pretvara u format koji nije read only, tj kako se to popunjava (kada sada mogu samo da citam). da li mi za to treba nesto drugo sem acrobat readera? radim na macu. hvala.
aram Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) dok se ne pojave strucnjaci, posto ponekad imam isti problem sa moronima koji mi salju fajlove u protected modu...reader je naravno samo reader i ne moze da sluzi za editing. trebalo bi da vec imas Snow Leopard instaliran, on obicno ide u svaki Mac.ako ne skini ovaj Edited August 5, 2012 by aram
Recommended Posts