wall Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 hahha evo radi kad mu das dva usb-a, a ne jedan ko na startu. manjak struje sta li je.... hvala!!edit: ali checkdisk je takodje pravio problem ?! stao na 11% i onda deljao pola sata fajl po fajl sa naznakom da je "nedovoljno mesta na disku za ostecenje klastere" ako sam dobro prevela sa francuskog <_<Da usb nema dovoljno powera.Sad za checkdisk, napravi mesta pa pusti do kraja.
lostfanforever Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kapiram da je uzasno glupo - ali gde to treba da oslobodim mesto? na mom kompu?malopre sam chekirala disk na drugom kompu , sad sam uzela na mom uzaslo je sporo. smorila sam se mislim da cu uskoro kucipa onda jovo nanovo <_<
wall Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) kapiram da je uzasno glupo - ali gde to treba da oslobodim mesto? na mom kompu?malopre sam chekirala disk na drugom kompu , sad sam uzela na mom uzaslo je sporo. smorila sam se mislim da cu uskoro kucipa onda jovo nanovo <_<Nista nije glupo.Oslobodis mesto na tom disku koji cekiras.Edit:Sto se tice brzine, imas usb 3.0 na svom pc-u? Edited July 26, 2012 by wall
lostfanforever Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ok, hvala to cu malo kasnije, nemam trenutno gde da oslobodim ovih 700 gb
wall Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ne moras sve...Skloni jedno 300 GB pa probaj.I da, nemoj da pretrpljeni strah i uzas bude uzaludan. :D Vazne stvari cuvaj na dva mesta tj diska.
beeva Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 1 pitanje...treba da unesem 900 imena u excell, u 30 sheetsa..po 30 imena..kako da podesim da ako se 256 i 12 ime poklapaju dobijem nekakav signal, boldovanje..upozorenje da mi se imena poklapaju..
ChaLe Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 1 pitanje...treba da unesem 900 imena u excell, u 30 sheetsa..po 30 imena..kako da podesim da ako se 256 i 12 ime poklapaju dobijem nekakav signal, boldovanje..upozorenje da mi se imena poklapaju..Conditional filtering - proceprkaj po opcijama kod filtera ima vec predefinisn filter za duplikate
Töölönlahti Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Dajte neku preporuku za sitan hosting u Srbiji. Može i link ka nekom drugom mestu gde se priča o tome, ako znate da je relevantna rasprava.Treba drugaru za firmin i lični sajt i pita me gde da uzme, a ja sam do sada imao iskustva samo sa hostinzima koje sam dobijao džaba kao sponzorstvo i gotovo svaki je bio omanji horror, pa nemam pojma šta da mu kažem.
JozoMujica Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Dajte neku preporuku za sitan hosting u Srbiji. Može i link ka nekom drugom mestu gde se priča o tome, ako znate da je relevantna rasprava.Treba drugaru za firmin i lični sajt i pita me gde da uzme, a ja sam do sada imao iskustva samo sa hostinzima koje sam dobijao džaba kao sponzorstvo i gotovo svaki je bio omanji horror, pa nemam pojma šta da mu kažem.Netpro je jeftin.
Töölönlahti Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ma, digao ruke i rešio u toku dana, sredio sam mu malo mesta kod drugara na nazovimotounlimited bluehost nalogu... Bezveze je što živimo u kloaki.
lostfanforever Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 hocu da update-ujem program i nasla sam patch koji mi treba ali ga "nema na datoj adresi??" da nije mozda do mog adblocka ili mi mreza na kojoj sam (u biblioteci) to ne dozvoljava?? ili nesto trece?
lostfanforever Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a gde ja onda da nadjem patch koji mi treba da bi mi endnote X2 radio kako valja, sem na njihovom sajtu?mora da mi ubacuje reference i posle 2009, posto ocigledno ima problem cim godina predje 2008 --> 2009, 10, 11, 12 <_< ili da skinem sad trial x6 koji nude, da se ratosiljam bede... jesu li kompatibilni?? nece mi se uzjebati sve ovo radjeno sa dvojkom? paranoisem, znam... takav mi poso!!
Vapad Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A jesi li probala preporučeno help->EndNote Program Updates ?Našao sam ovde ENTX2.rar, to je navnodno endnote x2.0.2 build 3514, ali jako sporo skida, 10kb/s a i ne bih umeo da proverim. Probaj ako ništa drugo ne upali.
InvisibleLight Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 GMAILjel ima opciju da mejlove od neke osobe automatski baca u spam il trash, kakogodima da se odredjeni mail oznaci kao spam ali to vazi samo za taj mail ne i za posiljaoca
Recommended Posts