Mil@n Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja sam odradio prva dva koraka od 3 koje je Vapad naveo, i izgleda da je pomoglo, do sada mi se transfer vreteo oko 1MB/s sada to ide dosta brže. :Hail:Treći nisam uspeo, jer nema tih opcija u sedmici (osim ako nisam nešto prevideo), verovatno je korak za WinXP namenjen.
Roger Sanchez Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Backround Intelligent Trasnfer Service nema veze sa USBom. Taj servis koristi Windows Update za skidanje fajlova, a budući da je API slobodan za upotrebu i drugima, koriste ga i Google i Adobe, možda još neki koje ja nemam instalirane.
Vapad Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nije za XP, ima ga u servisima i radi upravo ono što je gosn.Sančez rekao, tako da nije ni bitno. Super za brži transfer :)
ivy Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 gde da kupim scanner driver za moj Samsung scx-4216f štampač?
ivy Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Ovde?Ovde?hvala :) to sam i ja bila našla ali sam potpuno nesigurna u svoje znanje da ipak moram da proverimedit-od jutros sam uspela da opravim scener ali sam usput nekako uspela da pokvarim štampač,da sceniram dokument,konvertujem .jpg u pdf i sve to pošaljem mejlom što verovatno i nije neki poduhvat ali meni je ko Everest,i da opravim štampač što sam usput pokvarila :D potpuni sam haker,ha! Edited April 18, 2012 by ivy
Далибор Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 crklo mi slovo "o" na tastaturi na laptopu. jel mogu da neko drugo dugme na tastaturi proglasim za "o" (dok ne nabavim novu tastaturu)recimo neki broj iznad- kako mi ne treba jer imam numericku
Vapad Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 crklo mi slovo "o" na tastaturi na laptopu. jel mogu da neko drugo dugme na tastaturi proglasim za "o" (dok ne nabavim novu tastaturu)recimo neki broj iznad- kako mi ne treba jer imam numericku http://www.makeuseof.com/tag/remap-keyboard-free-tools-windows/
Кристофер Лумумбо Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 jel mozete da preporucite neki dobar video tutorial za microsoft office 2007? moze i link za download.
kiki Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nemam pojma gde da ovo postavim, nekako je ovo najopštija tema. Želela bih da kupim Excel 2007/2010 Bibliju na srpskom, ali nikako da je pronađem na uobičajenim mestima - imaju samo engleske varijante. Ima li neko to negde uštekovano? Ako još postoji fajl i sa sadržajem CD-a, tj. sa primerima iz knjige, još bolje.
S.L. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nemam pojma gde da ovo postavim, nekako je ovo najopštija tema. Želela bih da kupim Excel 2007/2010 Bibliju na srpskom, ali nikako da je pronađem na uobičajenim mestima - imaju samo engleske varijante. Ima li neko to negde uštekovano? Ako još postoji fajl i sa sadržajem CD-a, tj. sa primerima iz knjige, još bolje.Jesi li proverila Kombib ?Svi obično znaju za Cet i MikroKnjigu.
rugievithus Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nemam pojma gde da ovo postavim, nekako je ovo najopštija tema. Želela bih da kupim Excel 2007/2010 Bibliju na srpskom, ali nikako da je pronađem na uobičajenim mestima - imaju samo engleske varijante. Ima li neko to negde uštekovano? Ako još postoji fajl i sa sadržajem CD-a, tj. sa primerima iz knjige, još bolje. Excel Biblija 2010
kiki Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nisam mislila na kupovinu papirnog izdanja, ima ga u Delfiju, već onog za koga se poruke ne ostavljaju ovde, već šalju na pp :).
Vapad Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Pa to što kaže, ako ti je na nekom računaru u mreži podešen isti taj IP (ručno) onda imaš konflikt IP adresa, pa pomeri tvoju za jedan više, sa, recimo. 192.168.1.1 na 192.168.1.2 ili bilo koji broj do 254 (ili 255, kako ono ide)
Recommended Posts