TheBigFlegma Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ne znam gde bih ovo postavio, pa aj ovde. Ako ima neko ko dobro zna Oracle i hteo bi novi posao, može da mi se javi na PM.
mraki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Čije je napajanje? Gigabajtova ploča?USB miš?Chieftec napajanjePloča Asus M5A78L-M LXUSB miš
Vapad Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) Poglej ovo iz CTale linka, nije loša ideja. Takođe možeš pokušati da okreneš utikač u zidu, da promeniš usb za mišonju, da vidiš da li ima negde onaj EPU-4 ili tako nešto od ASUSa, pošto sam negde čitao da su na gigabajtu to rešili kada su u power menadžment jutilitiju isključili automatic fan speed ili tako nešto...Ali najlakše ti je za početak da obrneš utikač, promeniš usb i "izoluješ" grafiku.eh da, ili da zameniš u potpunosti kabal za napajanje, i proveri da li si ga dobro gurnuo u napajanje.A ako to ne ... zovi ortaka pa pokušajte sa drugom grafikom, memorijom, napajanjem, i tako... Edited March 16, 2012 by Vapad
mraki Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Poglej ovo iz CTale linka, nije loša ideja. Takođe možeš pokušati da okreneš utikač u zidu, da promeniš usb za mišonju, da vidiš da li ima negde onaj EPU-4 ili tako nešto od ASUSa, pošto sam negde čitao da su na gigabajtu to rešili kada su u power menadžment jutilitiju isključili automatic fan speed ili tako nešto...Ali najlakše ti je za početak da obrneš utikač, promeniš usb i "izoluješ" grafiku.eh da, ili da zameniš u potpunosti kabal za napajanje, i proveri da li si ga dobro gurnuo u napajanje.A ako to ne ... zovi ortaka pa pokušajte sa drugom grafikom, memorijom, napajanjem, i tako...Sve sam to probao, menjao sve usb portove, vadio miša. Pišti i kad ga izvadim ako ostavim da učitava nešto, recimo neki slideshow.Vadio sam i grafičku, probao drugu, i dalje pišti. Probao drugi kabl za napajanje, zajebavao se sa svim mogućid drajverima. Ne znam šta je taj EPU-4, guglaću kasnije...Hvala svima na pomoći, sad sam se već pošteno iznervirao, i gasim komp, ne mogu da ga gledam. Mislim da ću ga odneti u neki servis pa nek mu rade šta znaju...
Weenie Pooh Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 odradio sam sve, uspeo je da pogrene flash, ali mi ponovo kaze da nije moguce za moju drzavu.Koliko se ja sećam TOR browser bundle isključuje i flash i razne druge pluginove upravo zato što ne može da ih spreči da neovlašćeno šalju tvoj IP dok rade. Možeš ti naknadno da ga instaliraš, ali onda bukvalno ništa nisi uradio.
steins Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Zna li ko da li se može Skype instalirati na Nokiji C5-03 i kako radi???
Time Crisis Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Piše da može:http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian_OSE sad, kako radi ne bih znao - iako ga imam na E63, slabo koristim.
levi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Zasto mi google pod plastom uvaljuje religioznu tematiku?Tj, kako da ukinem lokalizovane i ustavotvornom pismenu upodobljene Doodlove?
Time Crisis Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Meni daje prolećnu ravnodnevnicu, nisam primetio religiozan sadržaj. :) Elem, ako koristiš firefox, imaš adblock pa blokiraj sliku ili slike :)
levi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ne smeta slika naravno. Nego slika vodi do pretrage na jeziku koji ona hoce i ne zanimaju je nikakva podesavanja
Time Crisis Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Sadržaj je po IP adresi zemlje provajdera ako se ne varam... uglavnom, ako nema slike, nećeš ni kliknuti na nju onda :)
Garnirung Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kod Firefoxa je do jezika koji se stavi na prvo mesto u Tools, Options itd.
mustang Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 kome treba posao a zna flesh animaciju nek mi se javi.
basketas Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Veceras palim komp,kad ono slika na monitoru treperi da su me oci zabolele za 2 minuta?Sta moze biti uzrok,do sada se nikada nije desavalo tako nesto?
Recommended Posts