February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 17:41, Lancia said: Dig, jel imas instaliran software od Seagate Goflexa?Jok. Sad ću da skinem da vidim šta je to.
February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 17:47, dig_chohano said: Jok. Sad ću da skinem da vidim šta je to. Quote El dispositivo GoFlex Satellite está diseñado para trabajar con los sistemas operativosWindows y Mac. Sin embargo, debe instalar el software de Seagate GoFlex para permitirla copia de archivos desde Mac. Si ha vuelto a formatear la unidad por error, cambie enprimer lugar la unidad a su formato NTFS original y, a continuación, descargue elsoftware de Seagate GoFlex de www.seagate.com/support/goflexsatellitesad citam, ako si formatirao disk, vrati na NTFS original i nasnimi software od tog tvog djavola.
February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 17:41, historian said: Ako je formatiran kao "MAC OS X Extended", neće Windoze da ga vidi.Probaj MacDrive
February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 18:12, historian said: Fala, fala, vido iz prve, probo, ne fercera.
February 2, 201213 yr Pazi kad nije toliko glupo, i ja planiram sutra na neki Mac da ga nakačim da probam. Radio je, vele, na tom Macu u Sidneju. Možda radi samo naglavačke?
February 2, 201213 yr On 31. 1. 2012. at 1:00, Indy said: Dobio sam radni nalog da bušim po 3 rupe u HDD, tako da ću morati na taj način da ih "uništim" (mada sad čitam na netu da ima forenzičkih alata za čitanje podataka na delovima ploča u disku koji nisu oštećeni... izgleda je jedino mlevenje ploča sigurno). On 2. 2. 2012. at 17:13, dig_chohano said: Seagate Goflex externi HDD, formatiran na Macu pa napakovan fajlovima, ne mogu da ga otvorim na PC pa da jebe oca (probao na više kompjutera, svuđe isto). Ubodem ga u USB port, uopšte se ne pojavljuje među devices & storage (dakle, nit je D, nit E nit F, nit G...), al u device manageru veli da je tu i da radi normalno. Hilfe. On 2. 2. 2012. at 18:54, dig_chohano said: Pazi kad nije toliko glupo, i ja planiram sutra na neki Mac da ga nakačim da probam. Radio je, vele, na tom Macu u Sidneju. Možda radi samo naglavačke?A jel' ima neke tri rupe na sredini? Edited February 2, 201213 yr by radisa
February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 18:54, dig_chohano said: Pazi kad nije toliko glupo, i ja planiram sutra na neki Mac da ga nakačim da probam. Radio je, vele, na tom Macu u Sidneju. Možda radi samo naglavačke?Kasapine, jesi li probao ovo ?
February 2, 201213 yr On 2. 2. 2012. at 21:30, Razzmatazz said: Kasapine, jesi li probao ovo ?Neće :( Mada me i ne čudi: Quote Please report any bugs that you encounter to:Erik Larsson
February 2, 201213 yr Ima i HFS(+) plugin za Total Commander - DiskInternals. Međutim, kad krenem da otvaram sajt, AV mi prijavljuje trojanca.