Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Nisam bušio rupe, ali volim da rasturim stari HDD na komade, just for the fun of it :D Evo ti 4 dummies uputstva:How to destroy a hard drive (on purpose)

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

Dobio sam radni nalog da bušim po 3 rupe u HDD, tako da ću morati na taj način da ih "uništim" (mada sad čitam na netu da ima forenzičkih alata za čitanje podataka na delovima ploča u disku koji nisu oštećeni... izgleda je jedino mlevenje ploča sigurno).

Pa evo, izvadiš diskove (ploče) iz HDDa i ošmirglaš ih (ako nisi siguran u drljanje magnetom po njima).Posle možeš IT departmentu da napraviš wind chimes :lol:A štos tiče burgija (drill bits), sigurno ti rade posao kobaltne (one su žućkaste).Ove obične (?) crne se istupe dok kažeš megabajt.

Edited by historian

Hah, ja baš imam te crne. <_< Hvala na infou, enivej.

Hm, several downsides: prvo, nemoš izbušit tri rupe; drugo, ako pogodiš mesto, sa ovom bušilicom ploče mogu da ostanu komplet neoštećene. Možda da investirate u HDD Shredder?ecycler.jpgHard-Driver-Shredder-Hard-Disk-Shredder.jpgharddrive_destruction_big.jpgSuitable for computer device and hard drivers. Could be used everywhere and has a good performance.- Double shaft, 24 hours/day- Low energy consumption- High output, 250 PCS/hour :lol:

Taj šreder je super... jedino što mi idemo po terenu i na licinom mestu uništavamo stare drajvove "priručnim sredstvima". Biće zabavno, uništavanje mi je nekako oduvek išlo od ruke.

Aaa, rad na terenu, pa što ne kažeš oma...sw68635720magnum1cf.jpg :P

Palo mi je to na pamet, setio sam se kako bi to šermanov avatar rešio. :D

Jel imate preporuku za neki dobar program poput MP3 gain-koji "izjednacava" decibele?

Misliš, plugin za normalizaciju mp3-jeva?

Ne, ovo je kao ravnanje signala, da neke losije snimke ne moram da pojacavam, a kad naidje bolji utishavam. Treba da sredim za neki kafic, ima pun qrac muzike.

Pa šta je problem sa MP3Gainom?

Izbacuje mi neke greshke, ne znam u cemu je problem. U svakom folderu on nadje po neku greshku.

Pa kakvu? Možda je greška u fajlovima, možda su read-only?