Tale Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ovo ne ide u "Pitanja", ali pročitajte ukoliko već niste:https://www.google.com/intl/sr/policies/#utm_source=googlehp&utm_medium=hpp&utm_campaign=sr_all-hpp_pp
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) skener stari, hp2300c, do pre par dana sljakao, sad ne radi ni na jednom kompu.iz kontrol panela ga vidi normalno, probam na trablsut, i nista ne otkriva. imal ko ideju kako da provalim jel do skenera?sacam u rebusu, gledam kako po netu ljudi zale da nema drajvera za ovaj model za win7. i fakat i nema. al meni je nesto sam instalirao kad sam ga prvi put ubo, kao i malocas kad sam obrisao drajver, pa ponovo ukljucio skener. i radio je do skoro zivota mi.kako to? Edited January 27, 2012 by ToniAdams
rugievithus Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Probaj sa drajverom za Vistu. Nije se jednom desilo da s tim drajverom uređaj fercera bez problema na Sedmici. Obrati pažnju na 32 i 64-bitne verzije drajvera. Edited January 27, 2012 by rugievithus
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 sacu probam. a koji mi to drajver sam svlaci komp sa neta ako ofisli za vin 7 ne postoji?
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 prc, ni sa njim. kad u kontrol panelu pa u hardveru desno kliknem na njega, imam opciju start scan. kad kliknem nista ne reaguje.
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ma to je garant.negde prekida, pre ce biti u skeneru nego u kablu posto sam izmenio par.al cudno mi sto ga komp vidi, no ne reaguje nikako.
Tale Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Pa i meni liči na nešto hardverski, možda čisto zaglupljivanje.Vidi i da li ima i nekih nedovršenih poslova (Printers and Faxes pa desni klik na printer i Open).
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ma jok, bas nista. plus ovaj drugi komp nisam palio sto god, ni na njemu nece.elem, skino neki scanitto pro, softver za skenanje, i kad pokusam izbaci poruku:
Tale Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ako mu je verovati, i ovaj javlja da se nešto hardverski dešava (kablovi, napajanje)
Vapad Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 neka proba da ga ubode na drugi usb, nazad... ili ga mune malo... ako je zaglavio motor.
ToniAdams Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 djoko, sve probo.svetli i vidi ga komp, no to je sve od znakova zivota.cudno mi je i sto kad pretisnem sortkat baton za brzo skeniranje, pre se tu pojavljivala lista programa kojim se skenira, sad se pojavi prazan prozor. nemam pojma ima li to veze. simptomaticno je sto se to desava na oba kompa, pa kontam da je verovatno do skenera. nije ni mlad, bratbratu sedam, osam god. il je neki vindous apdejt ucinio da ne moze vise na sedmici da se rabi.
Milosh76 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Da li si probao na drugom kompu? Mozda tvoj komp ima neki problem sa tim skenerom, mozda restart drajvera pomogne.
Valk Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 koji beše treba da se namesti encoding pa da nemam ovakve gluposti? Ã���Ã��Ã�¢Ã��
ToniAdams Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 skener ofisli umreo, proban i na 3. konpu. il je nesto do drajvera na sva 3, pa na sljaka na 7.moram naci nekog sa xp da proverim.
Recommended Posts