Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

DT since day one. Nikada nisam ni pomišljao na bilo koju drugu alternativu.

Posted (edited)

sta mu dodje C:\windows\system32\svchost.exe?prvi put da dam nekom da mi radi na konpu i ovaj se restartovo posle pet min, sam od sebe. vido sam da je ovo razlog u event vieweruThe process C:\windows\system32\svchost.exe (LOST) has initiated the restart of computer LOST on behalf of user NT AUTHORITY\SYSTEM for the following reason: Operating System: Recovery (Planned) Reason Code: 0x80020002 Shutdown Type: restart

Edited by ToniAdams
Posted
da li mogu da zovem svog provajdera i da se zalim u vezi ping-a? pre nego sto su nam povecali brzinu, ping je bio odlican - mogao sam da igram igrice online bez lag-a. sada od kako su povecali brzinu - ping se skenjao :(jel oni to mogu da rese?
zvao danas, dosli i sredili. Yeah! <3 <3 <3
Posted
sta mu dodje C:\windows\system32\svchost.exe?prvi put da dam nekom da mi radi na konpu i ovaj se restartovo posle pet min, sam od sebe. vido sam da je ovo razlog u event vieweruThe process C:\windows\system32\svchost.exe (LOST) has initiated the restart of computer LOST on behalf of user NT AUTHORITY\SYSTEM for the following reason: Operating System: Recovery (Planned) Reason Code: 0x80020002 Shutdown Type: restart
Lici na restart nakon update-a windowsa.Update ide automatski ili rucno?
Posted

ma moguce da je papan neprimetio obavest da ce ga restartuje.i meni palo na pamet.

Posted
svchost izvrsava windows-servise. uvek imas bar 10ak svchost.exe koji ti sljakaju na kompu :)(udji u task mgr pa pogledaj)po ostatku opisa, lici na update-restart
Posted

danke, bat ugl mi se pojavi usklicnjak na start gunbu kad nesto oce da apdejta, nije dosad vako bilo.imal sanse da je viroza koju mi je mali pokupio?

Posted

Laptop. Drugar radio, preklopio ga (dakle, nije ga potpuno ugasio), posle nekog vremena ga digao i op! - nema wirelessa. Doduše, hvatao je samo jednog izvora, ali sada njega uopšte ne može da prepozna (a znam da je tu, pošto ga drugar 'vata). Šta može biti u pitanju?

Posted

Proveri da li je WiFi fizički uključen na laptopu (obično se uključuje/isključuje preko malog prekidača, ili nekog od funkcijskih tastera, a u oba slučaja ima simbol koji liči na antenu pored sebe ili na sebi).

Posted
Proveri da li je WiFi fizički uključen na laptopu (obično se uključuje/isključuje preko malog prekidača, ili nekog od funkcijskih tastera, a u oba slučaja ima simbol koji liči na antenu pored sebe ili na sebi).
Proverim čim stignem do njega. Ali, zašto bi se, pobogu, uopšte i isključivao?
Posted

Lampica radi, isključim je i uključim i sve isto. Ima neko neku drugu ideju?

Posted

Drajver za vajerles.Možda može da se pokrene kombinacijom tastera (Fn + odgovarajući).Proveri mu status u device manager-u. Reinstalacija drajvera sigurno pomaže.

Posted (edited)

mega help mi treba please. jel moze neko da izgugla kako se otarasiti sledeceg trojanca : Operating memory » C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\Desktop.ini - a variant of Win32/Sirefef.EF trojan - cleaned by deleting (after the next restart) [1,2]prvi virus koji je uspeo da mi prodje pored noda i sad mi jebe kevu. jedva mi radi net, naravno da sve sto sa gugla probam da otvorim nece da otvori. nod ga je nasao i kaze da ce ga izbrisati posle restarta ali se to ne desava kad se restartujem. ako ima neki removal programcic ili bilo sta. hvalaedit: koji god link iz googla da kliknem salje me na neki hoot.com pa onda redirekt na milion nekih xcxc873.com i slicno.

Edited by 8-walker
Posted
mega help mi treba please. jel moze neko da izgugla kako se otarasiti sledeceg trojanca : Operating memory » C:\WINDOWS\assembly\GAC_MSIL\Desktop.ini - a variant of Win32/Sirefef.EF trojan - cleaned by deleting (after the next restart) [1,2]prvi virus koji je uspeo da mi prodje pored noda i sad mi jebe kevu. jedva mi radi net, naravno da sve sto sa gugla probam da otvorim nece da otvori. nod ga je nasao i kaze da ce ga izbrisati posle restarta ali se to ne desava kad se restartujem. ako ima neki removal programcic ili bilo sta. hvalaedit: koji god link iz googla da kliknem salje me na neki hoot.com pa onda redirekt na milion nekih xcxc873.com i slicno.
Skini negde Malwarebytes:http://www.malwarebytes.org/