Moća Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Pokrenuo tree size i nasao mi neki deo pod nazivom files koji ima 7gb. u njemu ima neki pagefile.sys od 4 gb? Sta da radim sa tim jel to celo mogu da obrisem ili sta?
aram Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ubio nekako USB ulaz sa prednje strane kompa :(sad nemam uopste F:\ima li ikakvog nacina da to popravim?
Tale Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Pokrenuo tree size i nasao mi neki deo pod nazivom files koji ima 7gb. u njemu ima neki pagefile.sys od 4 gb? Sta da radim sa tim jel to celo mogu da obrisem ili sta?Neka aplikacija ti verovatno arhivira History.PeerGuardian, recimo, zna da napravi ogroman file ukoliko omogućiš čuvanje History.Probaj prvo da pronađeš šta ti je napravilo toliki file. Možda ne može ni da se obriše ukoliko se prvo ne reši iz te aplikacije.
Garnirung Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ubio nekako USB ulaz sa prednje strane kompa :(sad nemam uopste F:\ima li ikakvog nacina da to popravim?Ako je mehanički kvar, znači sam ulaz ili kontakt sa kablićem, onda može uz malo majstorisanja. Ako je crkao taj usb kontroler na ploči, onda ništa.Idealno bi bilo da možeš od nekog da pozajmiš kablić sa portom da probaš, ali je to uglavnom deo kućišta. Ima ponegde tih front usb pločica da se kupe, ali ne znam da li bi ti se uklopile u kućište.@MoćaProveri da li imaš takav isti pagefile u rootu C particije. Isti je naziv i Windowsove virtuelne memorije, možda si je samo slučajno kopirao.
aram Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ma ubio sam ga najgluplje moguce, izvukao stik dok je jos nesto radio :isuse:dal' je moguce da ga to ubije zauvek?
Garnirung Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Pa ne bi trebalo (osim što ti eventualno skenja fajlove na stiku). Imaš nešto drugo da bocneš u njega, da isprobaš?
aram Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 (edited) e vidis, sad cu da ubodem foto aparat u taj usb, nije mi ni palo na pamet.a i stik radi na lap-topu, nije sjeban, to me zbunilo...edit: ulaz radi, a stik i dalje nece :( Edited December 17, 2011 by aram
Garnirung Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ako radi na laptopu, bekapuj podatke, pa ga formatiraj i onda probaj na desktopu ponovo.
aram Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 hvala, budem probao sutra, sad sam malo janpi :D
JozoMujica Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ubodi stick, idi u Device Manager, tamo bi trebalo da se pojavi taj USB FLASH sa žutim trouglićem, obriši ga iz Device Managera, rifrešuj. Trebalo bi da ga ponovo nađe kako treba i instalira drajver.
Zli Gli Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 The following plugin has crashed: Shockwave FlashJel resio neko ovo sranje u Chrome-u? Jako mi ide na kurac u zadnje vreme.
MayDay Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Drugovi moji, imam pitanje. Roditelji su se nakacili na kablovski internet kod IKOM-a od pre nekog meseca, a meni treba vajerles. Sta da kupim od uredjaja da bih to postigla? :)
hattori Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 The following plugin has crashed: Shockwave FlashJel resio neko ovo sranje u Chrome-u? Jako mi ide na kurac u zadnje vreme.+
Tale Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) Drugovi moji, imam pitanje. Roditelji su se nakacili na kablovski internet kod IKOM-a od pre nekog meseca, a meni treba vajerles. Sta da kupim od uredjaja da bih to postigla? :)Treba ti wireless router. Još malo pa bilo koji.Ako samo tebi treba wireless, a imaš wireless karticu na kompu, onda je router sve što ti treba.edit: može i TP-LINK TL-WR543G Edited December 22, 2011 by CTale
Recommended Posts