Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

hmm, te detalje ne znam; cenim da kada bih to pazario da dugo-DUGO vremena ne bih razmišljao o računarima;Sad sam na nekom mašini sastavljenoj 2008 godine (dual core 2,2MHz+4gb memorije) i do sada nisam razmišaljo o zameni ili tako nečemu...

Posted

Da li neko zna kako da sastavim ona mkv sranja u kojima dolaze filmovi? Ono, mkv.001, mkv.002 itd. Skinuo sam onaj mkvmerge i uopšte neće da odradi posao, izbacuje neke Error-e. :frust:

Posted

Ne znam, sve mi je izgledalo legit. Probao sam tako 2 filma. Kad dodam mkv.00x pakete u program, on izbacuje poruke da je nepravilan broj frames per second, ili tako nešto bez veze (čime se nisam bavio, niti imam nameru... to je suviše komplikacije za sat i po zabave).

Posted (edited)

Zar se to ne radi sa WinRAR-om?ili probaj sa HJSplit-om.

Edited by ExicPL
Posted

INdy zato sluzi HJ SPlit. Skini program pokreni ga i izaberi Join potom izaberi prvi fajl na tom mkv spisku i on ce ti sve sastaviti u jedan.

Posted

Isto možeš izvesti sa win tj. total commander-om. Stavi sve fajlove u isti folder, nadji .001 udari 2x enter i sam će se otpakovati.Inače se otvara sa hjsplitom.Ako izbaci crc failed u toku otpakivanja, znači da imaš jedan (ili više) feleričnih. Skini taj jedan opet pa ako ni tad neće, diži ruke od toga :)

Posted (edited)
Zar se to ne radi sa WinRAR-om?ili probaj sa HJSplit-om.
Nece WinRar ni da bekne. A ovo drugo cu da probam, hvala svima na savetima. Hoce zena da gleda Lovca na jelene, pa 'ajde reko' da bude neke vajde od mene. :DEDIT. Hvala, Total Commander rula! Edited by Indy
Posted

Ocu duzmem neki terabajtni HD, a koliko ih vidim po prodavnicama svi su sa SATA3 interfejsom, a ja imam samo SATA2 na ploci. Sad glupo pitanje - oce to moci da radi ili moram da menjam/upgrejdujem plocu / kupujem 4 HD po 250GB?

Posted

SATA 3 je irelevantan za magnetne diskove, oni ne mogu popuniti ni SATA 2 interfejs, tako da ti je svejedno. SATA 3 je za SSDove, ovo kod tvoga je marketinški trik, a koliko ja znam, kompatibilnost unatrag je zagarantirana.Npr., na mojem ASUSu diskovi su ukopčani u SATA3 portove ali su se sa matičnom dogovorili da se čuju SATA 2 brzinom. Kapiš?

Posted

si coprende, tnxznam to za brzinu, bitno mi je bilo ovo sto si rekao za bekvrd kombatibiliti

Posted

Dajte nesto za brisanje krsa iz sistema. Na sistemskoj particij gde mi je Win7 i program tj Igre od 84GB slobodno samo 17 a gde ostisli silni gigabajti neam pojma. CC Cleaner obrisao nesto sitno vezano za net.

Posted

Probaj TuneUp Utilities, ima dosta opcija za čišćenje i oživljavanje kompa(ispašće da sam njihov prodajni menadžer koliko ga hvalim, ali super je program, i zaista pomaže, i zbog njega moja žena više ne hrče)

Posted

Dobar je TuneUp. A pokusaj i Treesize da vidis gde se dedose gigabajti