Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

premestam komp iz jedne sobe u drugu, ukratko, kako se namesta ruter?

Posted

nema potrebe da se bijete ko ce prvi da pomogne, uspeo sam!

Posted

Samo je bitno da su ti kablovi na mestu, nema sta drugo da se namesta. Nisi menjao podesavanja na ruteru, a njemu fizicko pomeranje bas nista ne smeta :D

Posted

Ima li još ko frku sa Loopia mail serverima od juče/jutros?

Posted (edited)

Ahm, još jedno pametno™ pitanje.Zbog prirode posla tokom rada mi je pootvarano desetak prozora u nekoliko browsera i nekoliko progarama u kojima radim.Pitanje je sledeće; postoji li neka aplikacija koja "pamti" šta je sve bilo pootvarano, pa da pre no što završim da joj dam zadatak da "zapamti" šta sam sve koristio, a da zatim nakon što sledeći put uključim komp, jednim klikom pootvara sve ono što je zadnji put bilo otvoreno? Ovako mi treba najmanje 5 minuta da uključim sve što mi treba.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

Umesto da uradiš shut down, hiberniši komp. Fizički će biti isključen, a po uključivanju će ti vratiti sve u stanje u kome je bilo u trenutku hibernacije.

Posted

Ali se neće "rasčistiti". Tokom rada obično jednom resetujem komp jer se uspori i zaglupi. Rešenje bi moralo da uključuje restart i dizanje od nule.

Posted

Pojedini browseri imaju takvu opciju; FF recimo u Tools / Options stavka "When FireFox starts" izabereš "Show my windows and tabs from last time".A programe kao programe možeš da ubaciš u Autostart ako se radi o uvek istima.

Posted

Pitacu i ovde. Na donjem uglu mi izaslo da postavim RegistryBooster. Sta da radim?

Posted
igram warcraft preko garene. na jednom kompu vidim sve servere i svi vidi mene kad napravim server, dok na laptopu vidim samo poneki i mene vidi retko ko. iskljucio sam firewall ali nije to. sta da radim?
toliko informaticara na forumu a niko da mi pomogne. nabijem vas na peniz kolektivno. <_<
Posted

Idi na RUR forum i dobiješ info u roku od 5 min. :P

Posted
igram warcraft preko garene. na jednom kompu vidim sve servere i svi vidi mene kad napravim server, dok na laptopu vidim samo poneki i mene vidi retko ko. iskljucio sam firewall ali nije to. sta da radim?
toliko informaticara na forumu a niko da mi pomogne. nabijem vas na peniz kolektivno. <_<
Prosle godine sam imao slican problem. Na istom racunaru L4D1 mi vidi sve servere i prijatelje (& vice versa) a L4D2 tek poneki. Nisam uspeo nista da izguglam, pa sam deinstalirao sranje ... uopste nemam ideju sta bi moglo da bude, do mog softvera/hardvera definitivno nije jer obe igre koriste iste portove ... ako nabasas na neko resenje/objasnjenje sta je posredi, seti se da ga prosledis i ovde