December 5, 201113 yr Samo je bitno da su ti kablovi na mestu, nema sta drugo da se namesta. Nisi menjao podesavanja na ruteru, a njemu fizicko pomeranje bas nista ne smeta :D
December 6, 201113 yr Ahm, još jedno pametno™ pitanje.Zbog prirode posla tokom rada mi je pootvarano desetak prozora u nekoliko browsera i nekoliko progarama u kojima radim.Pitanje je sledeće; postoji li neka aplikacija koja "pamti" šta je sve bilo pootvarano, pa da pre no što završim da joj dam zadatak da "zapamti" šta sam sve koristio, a da zatim nakon što sledeći put uključim komp, jednim klikom pootvara sve ono što je zadnji put bilo otvoreno? Ovako mi treba najmanje 5 minuta da uključim sve što mi treba. Edited December 6, 201113 yr by Dankan Ajdaho
December 6, 201113 yr Umesto da uradiš shut down, hiberniši komp. Fizički će biti isključen, a po uključivanju će ti vratiti sve u stanje u kome je bilo u trenutku hibernacije.
December 6, 201113 yr Ali se neće "rasčistiti". Tokom rada obično jednom resetujem komp jer se uspori i zaglupi. Rešenje bi moralo da uključuje restart i dizanje od nule.
December 6, 201113 yr Pojedini browseri imaju takvu opciju; FF recimo u Tools / Options stavka "When FireFox starts" izabereš "Show my windows and tabs from last time".A programe kao programe možeš da ubaciš u Autostart ako se radi o uvek istima.
December 6, 201113 yr Pitacu i ovde. Na donjem uglu mi izaslo da postavim RegistryBooster. Sta da radim?
December 6, 201113 yr igram warcraft preko garene. na jednom kompu vidim sve servere i svi vidi mene kad napravim server, dok na laptopu vidim samo poneki i mene vidi retko ko. iskljucio sam firewall ali nije to. sta da radim?toliko informaticara na forumu a niko da mi pomogne. nabijem vas na peniz kolektivno. <_<
December 6, 201113 yr igram warcraft preko garene. na jednom kompu vidim sve servere i svi vidi mene kad napravim server, dok na laptopu vidim samo poneki i mene vidi retko ko. iskljucio sam firewall ali nije to. sta da radim?toliko informaticara na forumu a niko da mi pomogne. nabijem vas na peniz kolektivno. <_<Prosle godine sam imao slican problem. Na istom racunaru L4D1 mi vidi sve servere i prijatelje (& vice versa) a L4D2 tek poneki. Nisam uspeo nista da izguglam, pa sam deinstalirao sranje ... uopste nemam ideju sta bi moglo da bude, do mog softvera/hardvera definitivno nije jer obe igre koriste iste portove ... ako nabasas na neko resenje/objasnjenje sta je posredi, seti se da ga prosledis i ovde