Jump to content

Pitanja

Featured Replies

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

HITNOJe l zna neko gde da nadjem materijale za polaganje Microsoftovih ispita za CRM? Moram da polozim sto pre, a ne znam odakle da pocnem.(oce stoka da me kojotuje, al ne dam se, unix forever)
dosta čudno da treba da polažeš, a da firma nema pristup MS partnersourcu/customersourcu na kom ima materiijala :blink: 'ajd pošalji na PM šta ti tačno treba (oznaka ispita ili ime knjige) ...
pretpostavljam da se radi o MS CRM 201 1koliko vidim postoje 4 ispita :Microsoft Dynamics CRM 2011 ApplicationsMicrosoft Dynamics CRM 2011 Customization and ConfigurationExtending Microsoft Dynamics CRM 2011Microsoft Dynamics CRM 2011 Installation and Deployment

Edited by Lezilebovich

historian okacio :)

Edited by exTRaGluv

Treba mi preporuka za web kameru do nekih 20ak ojra. Znaci, 1.3mpix ili jace, da ima solidnu sliku i mikrofon, i to je valjda to.http://itsvet.com/kategorija/web-kamere/comp_comp_webcamOvde ih ima milion, tesko se odluciti i pored ovih komentara dole.

glintic nabavlja web kameru!spektakl u najavi! :thumbup:

:lol::Hail: Gledao sam i ja nesto, bas za te pare. Na Benchmarku se par njih pohvalilo sa ovimhttp://www.itsvet.com/proizvod/logitech-c270-hd-960-000636/comp_comp_webcam/31/529Ona je kao skuplja, ali ima akcije u Gigatronu, Komtrejdu,... za 1800 dingera.Mislim da sam i za ovu cuo da je OKhttp://itsvet.com/proizvod/prestigio-pwc2/comp_comp_webcam/131/376

Jebite se angry.gifdry.gifImao sam i do sad ali neku losu tj. najobicniju krdzu... skoro pa i nije bilo razlike da li sam go ili obucen, opusten ili horny...

zbog čega mi se Google stranica otvara ovako, pa moram refresh dok ne postane normalna

zbog čega mi se Google stranica otvara ovako, pa moram refresh dok ne postane normalna
Skidaš neki torrent, pa gušiš protok? Pa se otvara u osnovnom modu?A forum kako se otvara?

Pa upaljen utorrent ali trenutno nema ničega... forum normalno. Mislio sam da zeza flash, reinstalirao ali sve isto. Reinstalirao sam skoro windows, od tada je počelo.

Pa upaljen utorrent ali trenutno nema ničega... forum normalno. Mislio sam da zeza flash, reinstalirao ali sve isto. Reinstalirao sam skoro windows, od tada je počelo.
Ugasi utorrent pa probaj, ume to da zeza iako ne skida...Ako nije to, nemam ideju...

nc, ugasio i isto :(

Zeza te utorrent sigurno. Probaj da isključiš automatsko podizanje zajedno sa windows-om.Digni posle sistem bez utorrent.

Jel postoji neki program koji radi na fazon Everesta, ono da u pozadini pokazuje temperaturu procesora, grafike, cuda muda? Moze i neki widget, gadget ili kako se to vec zove, samo da znam kako stoje stvari. Imam Win7 64bitni, AMD X2 procesor i ATI grafiku.

Sine, opasne radnje ce da se rade preko tog webcama, cim moras da nadgledas temperaturu procesora.