Malvo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servis
TheBigFlegma Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servisNisi izgubio ništa, samo su fajlovi iz nekog razloga sakriveni. Zakači hard disk na neki drugi komp i kopiraj šta ti treba. Inače, i ja sam isto najebao, načestitam se snarcu nove godine baš.
John Coltrane Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 (edited) edit: Reshio :) Edited November 4, 2011 by John Coltrane
S.L. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Imam jedno pitanje oko podešavanja W7 aplikacija...Poprilično me iritira konstantno ******* zapitkivanje za baš svaku ***** aplikaciju koju pokrenem, iskače uac box:Jasno mi je čemu služi, ali KADA znam šta tačno pokrećem, postaje neviđeno iritantno svaku put kliktati...Na guglu ne uspevam da izguglam ono što mi treba, a to je:- gde / kako podesiti pojedinačno za aplikacije koje redovno koristim da ne iskače ovaj smarački prozor??Pokušavao sam sa podešavanjima privilegija, ali ne **** ni 2% .
Anonymous Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 search -> uac -> regler na dole (ubij tu budalaštinu).
rajka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 kako da proverim ko je vlasnik domena sa .rs ekstenzijom? whois ne radi...
ToniAdams Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.
BOOGIEMAN Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Skype mi nije registrovao uplatu 10 jura, iako mi je poslao notifikaciju da je sve ok a stiglo mi je i Visa obavestenje da je naplaceno kome da kukam?jel ti proknjizili ? Ako si platio viza karticom, iako odmah dobijes obavestenje da su ti skinuli novac, on stoji rezervisan nekoliko dana, tako da mozes da pozoves call centar svoje banke i ponistis uplatu (nikad nisam probao ali trebalo bi da moze, bar za viza virtuon RF banke) ... btw, ja sam kredit za skype uplacivao preko moneybookersa i bilo je sve ok, registruj se tamo, ne kosta nista a moze samo da ti koristi
rajka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.dobro, to znam, ali ako nije? na kom sajtu mogu da pogledam?
ChaLe Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 dobro, to znam, ali ako nije? na kom sajtu mogu da pogledam? http://www.rnids.rs/cir/whois-упит
rajka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 http://www.rnids.rs/cir/whois-упитe, bas ti hvala, to je tacno ono sto mi je trebalo :)
Valk Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?
Garnirung Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?Verovatno si se snašla već. U svakom slučaju, nevezano za PowerIso, uvek možeš da dodaš autorun.inf fajl u image.
Recommended Posts