Jump to content

Pitanja

Featured Replies

otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu :isuse: nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servis

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu :isuse: nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servis
Nisi izgubio ništa, samo su fajlovi iz nekog razloga sakriveni. Zakači hard disk na neki drugi komp i kopiraj šta ti treba. Inače, i ja sam isto najebao, načestitam se snarcu nove godine baš.

edit: Reshio :)

Edited by John Coltrane

Imam jedno pitanje oko podešavanja W7 aplikacija...Poprilično me iritira konstantno ******* zapitkivanje za baš svaku ***** aplikaciju koju pokrenem, iskače uac box:3UAC.pngJasno mi je čemu služi, ali KADA znam šta tačno pokrećem, postaje neviđeno iritantno svaku put kliktati...Na guglu ne uspevam da izguglam ono što mi treba, a to je:- gde / kako podesiti pojedinačno za aplikacije koje redovno koristim da ne iskače ovaj smarački prozor??Pokušavao sam sa podešavanjima privilegija, ali ne **** ni 2% .

search -> uac -> regler na dole (ubij tu budalaštinu).

kako da proverim ko je vlasnik domena sa .rs ekstenzijom? whois ne radi...

ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.

Skype mi nije registrovao uplatu 10 jura, iako mi je poslao notifikaciju da je sve ok a stiglo mi je i Visa obavestenje da je naplaceno angry.gif kome da kukam?
jel ti proknjizili ? Ako si platio viza karticom, iako odmah dobijes obavestenje da su ti skinuli novac, on stoji rezervisan nekoliko dana, tako da mozes da pozoves call centar svoje banke i ponistis uplatu (nikad nisam probao ali trebalo bi da moze, bar za viza virtuon RF banke) ... btw, ja sam kredit za skype uplacivao preko moneybookersa i bilo je sve ok, registruj se tamo, ne kosta nista a moze samo da ti koristi
ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.
dobro, to znam, ali ako nije? na kom sajtu mogu da pogledam?

.

Edited by rajka

zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?

zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?
Verovatno si se snašla već. U svakom slučaju, nevezano za PowerIso, uvek možeš da dodaš autorun.inf fajl u image.

jesam, ali hvala ti u svakom slučaju :)