Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu :isuse: nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servis

Posted
otvorio sam snarcov link na temi o aci stojanovicu i zakacio neku opaku viruscinu :isuse: nakon sto se sistem podigne, nema nicega u startu niti desktopa. muljao sam nesto i pokusao sa system restorom, al tuki - nakon sto se restartovao, sistem ne moze da se podigne i izlazi mi "disk boot failure, insert system disk". duduk sam, pa aj mi recite u kolikim sam govnima, da li sam izgubio ono sto sam imao u racunaru(sto mi je poprilicno bitno) i sta bi bilo pozeljno da uradim pre no sto odlucim da ga odnesem u servis
Nisi izgubio ništa, samo su fajlovi iz nekog razloga sakriveni. Zakači hard disk na neki drugi komp i kopiraj šta ti treba. Inače, i ja sam isto najebao, načestitam se snarcu nove godine baš.
Posted (edited)

edit: Reshio :)

Edited by John Coltrane
Posted

Imam jedno pitanje oko podešavanja W7 aplikacija...Poprilično me iritira konstantno ******* zapitkivanje za baš svaku ***** aplikaciju koju pokrenem, iskače uac box:3UAC.pngJasno mi je čemu služi, ali KADA znam šta tačno pokrećem, postaje neviđeno iritantno svaku put kliktati...Na guglu ne uspevam da izguglam ono što mi treba, a to je:- gde / kako podesiti pojedinačno za aplikacije koje redovno koristim da ne iskače ovaj smarački prozor??Pokušavao sam sa podešavanjima privilegija, ali ne **** ni 2% .

Posted

search -> uac -> regler na dole (ubij tu budalaštinu).

Posted

kako da proverim ko je vlasnik domena sa .rs ekstenzijom? whois ne radi...

Posted

ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.

Posted
Skype mi nije registrovao uplatu 10 jura, iako mi je poslao notifikaciju da je sve ok a stiglo mi je i Visa obavestenje da je naplaceno angry.gif kome da kukam?
jel ti proknjizili ? Ako si platio viza karticom, iako odmah dobijes obavestenje da su ti skinuli novac, on stoji rezervisan nekoliko dana, tako da mozes da pozoves call centar svoje banke i ponistis uplatu (nikad nisam probao ali trebalo bi da moze, bar za viza virtuon RF banke) ... btw, ja sam kredit za skype uplacivao preko moneybookersa i bilo je sve ok, registruj se tamo, ne kosta nista a moze samo da ti koristi
Posted
ako je platio zastitu od pretrage, onda nikako.
dobro, to znam, ali ako nije? na kom sajtu mogu da pogledam?
Posted

zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?

Posted
zaboravila sam kako da narežem .iso fajl u poweriso programu a da ima autoplay opciju :blush:oću probam office 2010..help?
Verovatno si se snašla već. U svakom slučaju, nevezano za PowerIso, uvek možeš da dodaš autorun.inf fajl u image.