JozoMujica Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (edited) sto je ok ali problem nastaje jer sam danas platio net i on radi ali kad god ukucam google.com dobijem ovaj gornji link.Očisti keš.Jesi li proverio neku drugu Google homepage, npr. google.us, google.de, google.uk...? Edited September 17, 2011 by gotivac
ion Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Treba da uploadujem neka skenirana dokumenta i file sme da bude najviše 2.5MB. Ja kada sam skenirao ta tri dokumenta file je u .docx 13MB a u PDFu 10MB. Ima li neko rešenje? jpg? Zipuj kao više fajlova, pa uploaduj jedan po jedan.Ja sam imao sličan problem na poslu. Limit za slanje emailom mi je 7MB a skenirani file mi bio oko 18.Ni zipovanje mi nije pomoglo.Slao sam po onoliko strana koliko mi dopušta limit, iz tri maila.Ne vidim drugo rešenje sem splitovanja. I da koristiš .rar ili .tar koji imaju bolju kompresiju od zipa, opet nećeš od 10 napraviti 2MB. Edited September 18, 2011 by ion
*edited by mod Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Očisti keš.Jesi li proverio neku drugu Google homepage, npr. google.us, google.de, google.uk...?Hvala pomoglo je :)
pacey defender Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Imamo snimljeno jedno predavanje u audio formatu. na određenim delovima predavać govori tiho tako da se sadržaj predavanje ne može razumeti. da li postoji neki način da prečistimo snimak? da li se neko time profesionalno bavi?
nisam ja Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 skini soundbooth na btj pa krenkuj. mislim igraj se.
pacey defender Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 šta je soundbooth?šta je btj?šta je krenkovanje? radi se o predavanju koje je integrisano u ppt. ide slajd po slajd sa zvukom u pozadini. ali na momente se baš loše čuje.
pacey defender Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 E hvala! Valjda ćemo uspeti da se snađemo.
papapavle Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ne vidim drugo rešenje sem splitovanja. I da koristiš .rar ili .tar koji imaju bolju kompresiju od zipa, opet nećeš od 10 napraviti 2MB.Jel mora fajl mailom, il može da se okači negde, pa da se na mail pošalje samo link? Ako može tako, ima tušta i tma besplatnih sajtova, ja sad testiram minus.com (ne treba ni email za registraciju, 10GB free, 2GB po fajlu, dobija se direktan public link na fajl) - ne znam koliko dobro/brzo radi sa Srbijom, a svakako ga ne treba koristiti za poverljive podatke (možda eventualno u šifrovanoj arhivi)...
eye of the beholder Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kako da odštampam nešto sa laptopa koji je bežično povezan sa ruterom na štampač koji je povezan kablom na desktop računar koji je kablom povezan za ruter?Detalji:Desktop računar je povezan kablom na štampač.Štampač nije wifi.Laptop je wifi-jem povezan na internet.Ruter nije povezan sa štampačem.Probao sam da googlam ali ništa od ponuđenog nije "radilo".Nadam se da na PPP ima neko koje to radio,i ako može da pomogne.
Skyhighatrist Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ael imaš mrežu između lapa i desktopa?
Tale Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) Pa napravi mrežu u kojoj ćeš da šeruješ samo štampač.edit: ili, ako ti je to smaranje, možeš da se igraš sa Google Cloud Print Edited September 20, 2011 by cika tale
Skyhighatrist Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Moraš da napraviš mrežu, najčešće je dovoljno da postaviš isti workgroup za oba (sve) kompa koji treba da se vide, te da uključiš file and sharing protokol... Kad se kompovi budu videli u mreži, moći ćeš da napraviš share printera...
eye of the beholder Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 daj neki link za to ...ako moze "for dummies" izdanje
Recommended Posts