August 24, 201113 yr To, sestro Sljaka k'o podmazano, fala ti k'o bratu Sta fali Hax-u <_<Haxball i zene, nece da moze
August 26, 201113 yr Skinuo sam neki fajl sa jutuba. Ekstenzija mu je .flv i nijedan od plejera neće da ga pusti. Ima li neko ikakvu ideju?
August 26, 201113 yr Gorepomenuti gom pušta flv bez problema. Varijanta dva je da skineš cross browser javascript fajl i imaćeš jedno dodatno download dugme, pa biraj kako ćeš skidati fajl, ne treba ti youtube downloader.
August 26, 201113 yr A: U Tempu je bilo ranije, Verbatim. Dugo nisam uzimao, nicht mi trebalo, ali sigurno imaš po prodavnicama komponenti i oprema, tipa WinWin, Gigatron, List, ComTrade i sl.Q: Ima li negde u Beogradu da se kupi zipeta? Vidim da online nude Fujifilmove i još neke...Treba da se igram ^_^ i sredim malo neku staaaru 486icu, ima samo floppy i zip, a moj stari Pentium već ima zipete, pa mi je gušt (a pride i najefikasniji razumni način -_-) da tako migriram sitnice levo-desno.
August 26, 201113 yr Nece da mi iskopira 11 GB na prazan USB od 16 GB.Kaze - nema dovoljno mesta ???Kingston DataTraveler je u pitanju.Sve sam izbrisao i nece.Sta mi je ciniti ????
August 30, 201113 yr Zašto ne vidim youtube na forumu? Samo prazan prostor ostane?! Vrti se kružić pored miša, vidi se da je browser zauzet nečim, dole stoji waiting for c.statcounter.com. Probao iz chrome i IE9. Kad kliknem na reply normalno vidim link i mogu da otvorim ako ga copy-paste-ujem.