Hippie Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 dajte neki dobar program za editovanje video snimaka.... jednostavan/brz za upotrebu
copkillah Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Sony Vegas, a ako hoćeš ono baš najosnovnije, trebalo bi posao da ti odradi i VirtualDub.
Conspirator Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Help!Može li se VIP-ov prepaid modem otključati u kućnoj radinosti ili moram da ga nosim u neki servis?Model je Alcatel X090s.
Moća Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zasto mi total comander rar fajlove raspakuje bez originalnih foldera vec sve fajlove turi u jedan? Zip fajlovi se raspakuju normalno.
Killiana Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ovaj, ja sam juce tek presla na win7... pa me zanima...jel zna neko kako da iskljucim one barice sto se pojavljuju oko kursora kad koristim tablet. bas mi smetaju dok radim u ps-u, a jos se nisam navikla i istrazila win7...hvala
henrik larsson Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 To ni ja nisam do sad uspeo da izvalim, pa bih bio zahvalan takođe.
Zli Gli Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Preporuka za neki malo poznat mesindzer? Cetujem sa jednom osobom ali smo provaljeni na ovim poznatim vidovima komunikacije tipa fezbuk, gtalk i slicno... jer imamo zajednicke prijatelje u prijateljima i nije tesko sabrati 1 + 1. Znaci, nista gtalk, yahoo mesindzer, live mesindzer i slicno, nego neki nepoznat a jednostavan kao gtalk, mali i brz.
ToniAdams Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 prijavi je na forum pa onda pm. al prvo da vidimo slike, zajebi ako je grdoba.
belch Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ali niko na gtalku ne moze da vidi tudje prijatelje, kako neko tamo moze da vas "provali"?
Čiko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Glinticu idi na Hax i pozovi je na 1 partiju. Ako ne zna da brani kao Radisa Ilic protiv Anderlehta slobodno je sutni™, ako zna onda cetnikujte do mile volje.
ExicPL Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ali niko na gtalku ne moze da vidi tudje prijatelje, kako neko tamo moze da vas "provali"?ni na skype-u, ni na MSN-u.
Recommended Posts