Jump to content

Pitanja

Featured Replies

dajte neki dobar program za editovanje video snimaka.... jednostavan/brz za upotrebu

Sony Vegas, a ako hoćeš ono baš najosnovnije, trebalo bi posao da ti odradi i VirtualDub.

fala!

Help!Može li se VIP-ov prepaid modem otključati u kućnoj radinosti ili moram da ga nosim u neki servis?Model je Alcatel X090s.

Zasto mi total comander rar fajlove raspakuje bez originalnih foldera vec sve fajlove turi u jedan? Zip fajlovi se raspakuju normalno.

Ne koristi TC za raspakivanje već WinRar :)

ovaj, ja sam juce tek presla na win7... pa me zanima...jel zna neko kako da iskljucim one barice sto se pojavljuju oko kursora kad koristim tablet. bas mi smetaju dok radim u ps-u, a jos se nisam navikla i istrazila win7...hvala

To ni ja nisam do sad uspeo da izvalim, pa bih bio zahvalan takođe.

Preporuka za neki malo poznat mesindzer? Cetujem sa jednom osobom ali smo provaljeni na ovim poznatim vidovima komunikacije tipa fezbuk, gtalk i slicno... jer imamo zajednicke prijatelje u prijateljima i nije tesko sabrati 1 + 1. Znaci, nista gtalk, yahoo mesindzer, live mesindzer i slicno, nego neki nepoznat a jednostavan kao gtalk, mali i brz.

prijavi je na forum pa onda pm. al prvo da vidimo slike, zajebi ako je grdoba.

ali niko na gtalku ne moze da vidi tudje prijatelje, kako neko tamo moze da vas "provali"?

Glinticu idi na Hax i pozovi je na 1 partiju. Ako ne zna da brani kao Radisa Ilic protiv Anderlehta slobodno je sutni™, ako zna onda cetnikujte do mile volje.

ali niko na gtalku ne moze da vidi tudje prijatelje, kako neko tamo moze da vas "provali"?
ni na skype-u, ni na MSN-u.

pusti ih glinticu, daj slajbe!

Kupi telefon!