Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Bezočnim spamovanjem, dok ne stigneš do petstotog posta. Bar sam tako ja radio.

Posted (edited)
Bezočnim spamovanjem, dok ne stigneš do petstotog posta. Bar sam tako ja radio.
od viška duhovnosti,raste i bradica,nemoj da se polomiš/suvišno/ Edited by headhunter
Posted

laze ovaj larsson samo tako <_< ja sam se troodio i presao 500, a niko mi nije ponudio tu 1 titoolu... ^_^ a prica se po kraju, da za taj potpis treba da se urade neke stvari, koje nisu bas prijatne... :o

Posted (edited)

Nisu ti ponudili???Ako se neko trudio da spamuje svaku moguću i postojeću temu, onda si to ti...Zalužio si da ti daju titulu (ako ti objasnim kako, hoćeš da napišeš ispod "dežurni smarač"?) :rolleyes:

Edited by dranata
Posted
Nisu ti ponudili???Ako se neko trudio da spamuje svaku moguću i postojeću temu, onda si to ti...Zalužio si da ti daju titulu (ako ti objasnim kako, hoćeš da napišeš ispod "dežurni smarač"?) :rolleyes:
samo mi ti reci i uradicu sve sto od mene zahtevas :wub:
Posted
Nije da baksuziram, ali nece ti to dugo... <_<
Nije da si izbaksuzirao, al komp is dead as Dillinger. <_< No sad, šta je tu je. Hajde ako neko ima da preporuči kakav dobar servis u BGu, po mogućstvu da subotom radi posle 16h, neka javi na PM.
Posted
Pa naravno da treba...U tome je i problem. Ne da...
Koji OS? XP? Jesi li probao ovo?
Posted
Nije da si izbaksuzirao, al komp is dead as Dillinger. <_<
E, jebiga... Bas ne volem da preuzimam titulu gavrana.
Posted

Jel moze neko ko je korisnik sbb-a da mi kaze koliko kosta prikljucivanje jos jednog tv aparata i da li se zbog njega placa dodatna pretplata?

Posted

Ne plaća se dodatna pretplata. Jedino će da ti naplate jednokratno dolazak i cenu kablova i splitera.

Posted

Ja sam sam ugradio spliter, jer nisam hteo da cekam njihove majstore. Kad su mi uvodili Internet, moj spliter su zamenili kvalitetnim sa tri izlaza (2 tv i Internet) i to potpuno besplatno.

Posted

kakav je Nokia N70? Da kupim ili da šparam za neki bolji

Posted (edited)
kakav je Nokia N70? Da kupim ili da šparam za neki bolji
Imaš temu ovde o tome.Inače, ja imam N70 i evo ti iz prve ruke - telefon odlično radi, ja sam ga kupio negde u septembru prošle godine i do sada nemam nikakvih primedbi. Sa druge strane, ukoliko ti nije baš najbitnije da piše Nokia, za iste te pare možeš dobiti mnogo više ukoliko obiđeš ovu stranicu. Mobilni svet ima recenziju modela ovog proizvođača, i koliko mogu da zaključim reč je o solidnim uređajima. Edited by gotivac
Posted
@ IdiotequePopravljaj to vidiš da nas ubi radoznalost. :D
Popravljeno!
Biće zanimljivo čuti na kraju šta je bio uzrok. :)
Neće, veruj mi. Nimalo originalno. Kvar je bio u:
Uh. A da ipak pozajmiš od nekog drugo napajanije, pa da probaš?
Tako nekako, ili napajanje ili ploca, sam hard ne bi trebao da ima neke veze...
Tebe verovatno zajebava napajanje ili neki od konektora.
Inače, za sigurno 90% problema su krivci ili kontakti ili loše/poluispravno napajanje.
Bravo za sve i još jednom hvala!!