Jump to content
IGNORED

Pitanja

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Windows movie maker ili tako nekako, ali nisam siguran da ce te zadovoljiti. Ozbiljnija (profi) varijanta je svakako Adobe Premiere

Posted
naslov je gotovo sigurno trajanpro.ttf, a meni/menu je najverovatnije iz porodice GILL fontova - ja bih rekla GillSans.ttf http://www.fonts.com/findfonts/searchresults.htm?utm_source=top-lb-html&utm_medium=banner&utm_content=&utm_campaign=dafont-ads&kid=GILLako ti treba, imam i jedan i drugi - Gill podrzava latinicu ali ne i cirilicu, dok trajan nista od toga.
+1Sredio bih mu ja te fontove, ali koliko vidim, piše Windows/Fonts, pa ga ič ne razumem :(
Posted
Preporuka za neki "idiot-friendly" program za pravljenje tj. montazu video snimaka? Ono, da napravim video od necega sto je na ekranu (konkretno, igra) i da uz to mogu da ubacim neku pesmu po zelji, da malo neke delove usporim, neke ubrzam...
Vidi i Camtasio Studio - sa njime možeš sadržaj ekrana direktno da snimaš u video projekat i potom napraviš od toga avi ili flash - da demo ili snimanje howto-a dušu dalo.
Posted
+1Sredio bih mu ja te fontove, ali koliko vidim, piše Windows/Fonts, pa ga ič ne razumem :(
pa onda nam ne preostaje nista neg' da sacekamo da se mladi bonvivan odluci od koga li ce fontove zatraziti.ako je to - ono sto mu treba :-)
Posted
Firefox 3.6.18 verzija, instalirao Xmarks i od tog trenutka ne mogu nista da dodam u Bookmarks angry.gifjel se neko sretao sa tim problemom?
Pa ne možeš da staviš ništa u Bookmarsk sa Xmarkom. Samo ime ti kaže. :P
Posted (edited)
Sredio bih mu ja te fontove, ali koliko vidim, piše Windows/Fonts, pa ga ič ne razumem :(
To je интерна фора са старог Сезама... тема која је вазда била тролована, и по нјој се писало о свему и свацему, само не о нјој самој. Отприлике је слузила као технолоски КДП, и кад негде нека расправа оде много у страну, неко би предлозио да се премести у Windows/Fonts.едитх: поцео погресним језиком... затези кајасе, врци кола, остав Edited by расејан
Posted
Firefox 3.6.18 verzija, instalirao Xmarks i od tog trenutka ne mogu nista da dodam u Bookmarks angry.gifjel se neko sretao sa tim problemom?
Jesi li imao od pre registrovani xmarks nalog i podignute (iliti "sinhronizovane") bukmarkove?Ili ti je ovo prva instalacija/registracija xmarksa?
Posted
To je интерна фора са старог Сезама... тема која је вазда била тролована, и по нјој се писало о свему и свацему, само не о нјој самој. Отприлике је слузила као технолоски КДП, и кад негде нека расправа оде много у страну, неко би предлозио да се премести у Windows/Fonts.едитх: поцео погресним језиком... затези кајасе, врци кола, остав
E zano sam da si mi poznat sa konfi hihi...Jebes ga jel iko tamo boravi?Ja sam cak pokrenuo SorPro pre neki dan, mrtvilo....
Posted
E zano sam da si mi poznat sa konfi hihi...Jebes ga jel iko tamo boravi?Ja sam cak pokrenuo SorPro pre neki dan, mrtvilo....
Цегбре, зар ме ниси ти довукао овамо... а не, то је био манго. Кој'с ти био тамо?Био сам се вратио 2005-8, а онда дигао руке од цорава посла. Балинда јос издаје билтен Цивилизације... не знам да ли га ико цита :).
Posted

Hvala Simovicu i Razzu, potrazicu navedene programe. Inace, evo sta me navelo da porazmislim o ovome, jebeni Haxball: Hteo sam da napravim i ja neku zajebanciju oko Haxa a ovaj Svaba je to fino odradio, cini mi se.

Posted
Цегбре, зар ме ниси ти довукао овамо... а не, то је био манго. Кој'с ти био тамо?Био сам се вратио 2005-8, а онда дигао руке од цорава посла. Балинда јос издаје билтен Цивилизације... не знам да ли га ико цита :).
niko frekventan veljkop...Eh kakvih je tamo rasprava bilo...
Posted

Je l' visio neko na SETNet-u?

Posted

Jel to onaj što je valjda VojaM digao?

Posted

bil gejts provalio da mu kradem softver. destop mi je crni i stalno se pojavljuje ono upozorenje. jel to sve sto cika bili moze da mi uradi? jel trebam da reinstaliram sedmicu?

Posted

Ma jok. Imaš na Youtube-u dosta tih uputstava kako da se rešiš WGA.