belch Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 tako je i meni već nekih mesec dana. baterija radi, al ne rizikujem da ga držim na njoj duže od promene pozicije.. na tatinom kompu koji je isti kao moj samo godinu dana stariji, ista stvar se desila pre nekih godinu dana, s tim što je crkla skroz, tako da pretpostavljam da je to ono što me čeka..
JozoMujica Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 tako je i meni već nekih mesec dana. baterija radi, al ne rizikujem da ga držim na njoj duže od promene pozicije.. Ne razumem, zašto "ne rizikuješ"? Šta će da se desi ako se baterija isprazni?A trebalo bi je povremeno malo i isprazniti. Posebno ako od nje ima koristi i ako može da drži bar pola sata.
JozoMujica Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Pa neće se tek tako isključiti, namesti da ti se hiberniše kad predvidi da će baterija da se "isključi". :)
belch Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ali ne može da hiberniše ako baterija crkne skroz, pretpostavljam da je to sledeći korak
Roger Sanchez Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Šta oće ovaj? Evo ti objašnjenje drito iz tipkovnice Štefa Sinofskog, kreatora Sedmice.
Valk Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Evo ti objašnjenje drito iz tipkovnice Štefa Sinofskog, kreatora Sedmice.hvala, Sančez, otprilike da je Win 7 u mom slučaju u pravu, obzirom da mi je baKterija stara 3 godine (kao i ljapiška, jelte) i da je posigurno izgubila nešto od svog ''šarma''.
belch Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 aha, znači imam malo više vremena nego što sam mislila :)
Moća Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Burazer na laptopu nije imao nikakav antivirus i sada ima neke viruse.Jel mogu da mu instaliram neki antivrus da pobije gamad ili da radim reinstal?
Razzmatazz Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 To bi ti bilo kao "otišao u četnike '45..."Drugim rečima, kasno Marko u Japan stiže. Digni sistem sa nekog čistog penicilin CD/DVD medija koji ima stvarčice za čišćenje i poskidaj šta se poskidati da, sklanjaj podatke koji su ostali nezaraženi i reinstaliraj. Sa antivirusom i onda četvoro oči kod vraćanja podataka. Skeniranje sa više AV-a; za jedan deo njih nije potrebna instalacija, već skeniraš kao scan on demand sa online varijantom (putem IE-a).
Venom Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jesi probao WhatTheFont? http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
nezvanova Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 naslov je gotovo sigurno trajanpro.ttf, a meni/menu je najverovatnije iz porodice GILL fontova - ja bih rekla GillSans.ttf http://www.fonts.com/findfonts/searchresults.htm?utm_source=top-lb-html&utm_medium=banner&utm_content=&utm_campaign=dafont-ads&kid=GILLako ti treba, imam i jedan i drugi - Gill podrzava latinicu ali ne i cirilicu, dok trajan nista od toga.
aram Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Firefox 3.6.18 verzija, instalirao Xmarks i od tog trenutka ne mogu nista da dodam u Bookmarks jel se neko sretao sa tim problemom?
Zli Gli Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Preporuka za neki "idiot-friendly" program za pravljenje tj. montazu video snimaka? Ono, da napravim video od necega sto je na ekranu (konkretno, igra) i da uz to mogu da ubacim neku pesmu po zelji, da malo neke delove usporim, neke ubrzam...
Recommended Posts