Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (edited) Jesi li siguran da se laptop naelektriše, a ne ti? Tj. da li te "pecka" i kad nešto drugo pipneš, a da nije laptop? :) Edited February 1, 2008 by Miroslav Jeftic
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jesi li siguran da se laptop naelektriše, a ne ti? Tj. da li te "pecka" i kad nešto drugo pipneš, a da nije laptop? :)mislis da se "punim" preko laptopa?
Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ma jok. Ako ti je stolica presvučena platnom i voliš da se meškoljiš na istoj, ako nosiš na sebi neku vunu ili sintetiku, naelektrisaćeš se i ima da te drmne kad god se negde "uzemljiš". :)
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 nije to. npr, dok radi na bateriji, nemam nikakvih problema sa protokom energije. kad je ukljucen u struju, onda pocinje da drma.
Time Crisis Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aha. Hm, i mene je drmao po nekad, mada nisam pratio da li je tada bio u struji ili na baterijama.
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kakvo je kuciste, od aluminijuma? Proveri da se kabl nije razjebao, obicno se to desava oko jacka. Evo kod mene slucaj.aluminijum. kabl mi izgleda ok, al ko ce ga znati. hmmm. zanima me samo dal je opasno- ono, da mi ne eksplodira u lice, pa da budem jos ruzniji nego sto jesam. i da moram da kupujem novi laptop, sto je jos gore.
braca Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 i da moram da kupujem novi laptop, sto je jos gore.kako gore? svaki izgovor da se kupi nova makina je dobar :)
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ne bas, kad se radi o laptopovima. ovaj mi je sasvim dobar, radi sve sto mi treba, pa i 90% vise od toga. desktopovi su druga stvar, njih mozes svakih 6 meseci apdejtovati.
Marvin (Paranoid Android) Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 zanima me samo dal je opasno- ono, da mi ne eksplodira u lice, pa da budem jos ruzniji nego sto jesam.Koja bi to eksplozija trebala da bude...
Moća Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ljudi imam problem.Skinuo sam sa neta microsoft net framework 3.5 koji je tezak 197 mb.Medjutim kada sam ga skidao slucajno sam mu promenio ime.I sad mu vratim staro sa sve exe ekstenzijom i kada ga pokrenem nista.Pomozite necu da se mucim opet da skidam 200MB.
eye of the beholder Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (edited) Ima li neki program - "caka"da pustam flv fajlove na SonyEricsson telefonimaili mora flv > avi > 3gp ? Edited February 1, 2008 by eye of the beholder
JozoMujica Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 nije to. npr, dok radi na bateriji, nemam nikakvih problema sa protokom energije. kad je ukljucen u struju, onda pocinje da drma.Probaj da okreneš utikač u zidu. Ili da ga uključiš u uzemljenu utičnicu ukoliko je predvidjeno da bude tako. U krajnjem slučaju proveri da li je sa napajanjem sve u redu, moguće je da ti negde nešto probija pa šalje višak struje na šasiju. To u principu ne može da bude opasno za tebe, ali za laptop može. što je još gore.
teacher Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kakvu grešku prijavi kad pokušaš da izbrišeš? Moguće da samo treba preuzeti vlasništvo nad folderom. :)Pa naravno da treba...U tome je i problem. Ne da...Probaj "rmdir /s" iz command prompta.ih, pa to je osnova...neće.
Miralem Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (edited) Probaj da okreneš utikač u zidu. Ili da ga uključiš u uzemljenu utičnicu ukoliko je predvidjeno da bude tako. U krajnjem slučaju proveri da li je sa napajanjem sve u redu, moguće je da ti negde nešto probija pa šalje višak struje na šasiju. To u principu ne može da bude opasno za tebe, ali za laptop može. što je još gore.pokusacu, tj pokusavam- ali, posto ne elektrise non stop, moracu malo duze da ga testiram. hvala u svakom slucaju.2 bgh- i to cu videti. Edited February 1, 2008 by Miralem
Recommended Posts