uliks Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Postoji li neki način da tekst koji ovako dobijem:"[ta je jo{ potrebno da znate ukoliko ba{ Vi budete u prilici da nekome pomognete?" bude nekim programčićem konvertovan u čitljiv ili moram pešaka?Hvala.
ExicPL Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ctrl+H pa menjaj jedan po jedna znak sa odgovarajucim slovom, ako nije potpuno pobrkano.
Anonymous Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Postoji li neki način da tekst koji ovako dobijem:"[ta je jo{ potrebno da znate ukoliko ba{ Vi budete u prilici da nekome pomognete?" bude nekim programčićem konvertovan u čitljiv ili moram pešaka?Hvala.U kom programu obrađuješ taj tekst?
Alphons Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 poslednjih par nedelja mi se dešava sledeće - povremeno, jednom dnevno (recimo) mi se wireless router Siemens Gigaset SE361 isključi, ali izgleda kao da normalno radi. Sve lampice sijaju, samo mreža odjednom nestane. Kada ga uključim i isključim iz struje, onda ponovo proradi.Šta bi moglo biti ?
Roger Sanchez Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ima li netko paketić neki 1920x1080 wallpapera, priroda, pejzaži, opuštajuće. Ili link za takve?
Hamlet Strašni Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Postoji li neki način da tekst koji ovako dobijem:"[ta je jo{ potrebno da znate ukoliko ba{ Vi budete u prilici da nekome pomognete?" bude nekim programčićem konvertovan u čitljiv ili moram pešaka?Hvala.Imo onaj yuscii konvertoj, izguglaj ga, ima i opcije za promene kodnih rasporeda.
JozoMujica Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ima li netko paketić neki 1920x1080 wallpapera, priroda, pejzaži, opuštajuće. Ili link za takve? Interfacelift
ajgor Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Imo onaj yuscii konvertoj, izguglaj ga, ima i opcije za promene kodnih rasporeda.Preuzmi neki od odgovarajućih konvertora kodnih rasporeda.
Roger Sanchez Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Hvala, išli su mi na živce oni upakirani crtežići, sad se malo rijeđe pojavljuju! Mada, nadao sam se nekom zipanom kompletu! :DJoć ću ovih dana 7zipom povaditi slike iz onih Bing tema, pa ću konačno imati dobar feng shui na desktopu.. :P
JozoMujica Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mada, nadao sam se nekom zipanom kompletu! :D Interfacelift Bulk downloads
Tresko Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Interfacelift Bulk downloadsMada, ipak se nadao nekom .rar kompletu.
Recommended Posts