radisa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jes.klikni na ETC folder desnim klikom (to je ovo gde treba da kopraš fajl) i odaberi properties(poslednja opcija)...Pa tab Security...Napiši šta vidiš, ko ima dozvoljen pristup...Ili još bolje, klikni na USERS, ako postoji, pa dole na full..., pa na Applay...Uđi u folder, i sad paste-juj fajl koji sam ti poslao...Ako radi, javi da ti kažem šta dalje...
MiddleClass Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 klikni na ETC folder desnim klikom (to je ovo gde treba da kopraš fajl) i odaberi properties(poslednja opcija)...Pa tab Security...Napiši šta vidiš, ko ima dozvoljen pristup...Ili još bolje, klikni na USERS, ako postoji, pa dole na full..., pa na Applay...Uđi u folder, i sad paste-juj fajl koji sam ti poslao...Ako radi, javi da ti kažem šta dalje...nema taba security... ima (general, customize) i sharing i tu ne moze nista da se mjenja... users nema.
radisa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nema taba security... ima (general, customize) i sharing i tu ne moze nista da se mjenja... users nema.Poslušaj Satnika, dok ti sad ne objasnim šta da uradiš, Satnikov link će to odraditi...
MiddleClass Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Poslušaj Satnika, dok ti sad ne objasnim šta da uradiš, Satnikov link će to odraditi...Odradio, restartovah komp... ukljucih mozilu i opet ne da na google.
Roger Sanchez Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ajd pokreni opet to sa mog linka, ali bez restartanja.
MiddleClass Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ajd pokreni opet to sa mog linka, ali bez restartanja.Opet sam skinuo program, pokrenuo ga i sad nisam restartovao... google ne radi... :)
radisa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Odradio, restartovah komp... ukljucih mozilu i opet ne da na google.Ima dve mogućnosti:Ili FixIt nije uradio posao... Nedostajumu admin prava...Ili imaš rootkit ili tako neko sranje, koje prilikom restarta upiše novi hosts...Ono iz HiJack Loga definitivno upućuje na hosts datoteku, ali je to sranje koje imaš onemogućilo pristup datoteci...Inače, iz loga je mnogo gore ono 74.125.45.100 privatesecuredpayments.com, tu ga program peca za plaćanje i lične podatke...Inače, probaj http://www.google.rs/, čisto me zanima, čini mi se da ga nema u LOG fajlu, pa bi trebao da radi...Inače2 , imaš antirootkit na: http://www.sophos.com/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.htmlMeni pomogao u 2 slučaja, možda ti pomogne... Posle toga, ako nešto nađe, pusti ponovo Rođerov program...
Roger Sanchez Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Opet sam skinuo program, pokrenuo ga i sad nisam restartovao... google ne radi... :)opet otvara kineze?@ radisaopet McColo, jebote, ne mogu vjerovati...
MiddleClass Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 google.rs radi... :DSad cu probati antirootkit taj...privatesecuredpayments.com - Nije kupovao drugar nista preko neta... tako da nisu nista upecali. :)
Roger Sanchez Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) jes... kineze... :)Nešto mijenja hosts on-d-flaj onda, ako FixIt ne javlja nikakvu grešku. Zajebato...@radisaOC3Netwoks Edited April 11, 2011 by Roger Sanchez
MiddleClass Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nešto mijenja hosts on-d-flaj onda, ako FixIt ne javlja nikakvu grešku. Zajebato...Zajebato znaci format?
Recommended Posts