Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

nemam. radilo sve normalno do pre sat vremena, mesecima unazad.

Posted
<_< u tom slučaju, da ne znaš možda gde u beogradu ima da se kupi svežih traka za pisaće mašine? informatika, gedžeti... :lol: auu mile, imam desetak formulara. dakle, ovo otpada...a jel ne mogu nekako u wordu da podesim skenirani formular da mi bude podloga pa po njemu da baždarim tekst, a na kraju da uklonim podlogu?
Ja juče odradio sličan problem:skenirao Excel tabelu (može u .pdf, .jpg, .gif, .png...).Onda sam file podigao na free online OCR - konkretno ovaj.Tu sam opet odabrao .xls kao Output format, DL dokument i dobio istu takvu tabelu bez prekora.Cenim da bi ovim načinom našla rešenje za tvoje formulare.
Posted
a jel ne mogu nekako u wordu da podesim skenirani formular da mi bude podloga pa po njemu da baždarim tekst, a na kraju da uklonim podlogu?
po meni najbolja varijanta je sken kao pozadina: illustrator, corel, indesign, quark, photoshop dokumenta.
Posted
SnapShotttttt.pngSvi jutub klipovi mi se ovako udvostruče, može li ovo da se popravi? Koristim Mozilu Firefox.Kad otvorim klip u novom tabu i u punoj veličini radi normalno.
Posted

Uzeo sam novu plocu - asus m4a89gtdpro/procesor - phenom ii x4 955/memoriju - 2x2gb ddr1600 kingston hyperx ali nisam stigao da uzmem win 7 pa sam probao da ga pokrenem u 32bitnom XPu. Bios ne prijavljuje greske, XP se startuje, na sekundu se vidi logo i onda monitor prijavi da nema signal i komp se restartuje. Da li je stvar u xp-u koji nema drajver za graficku [integrisana ATI Radeo HD 4290] pa ce sve biti ok kada budem instalirao win 7 ili je nesto drugo u pitanju?

Posted

Evo ukratko 5 minuta nerviranja. Koristim 8600GT i 1440x900 monitor, i zbog nekog treperenja, reših da uradim update driver-a.Dobih razlog za veselje: novi driveri ne podržavaju moju rezoluciju. Sve ostale daju užasnu i krzavu sliku.Srećom, nađoh podešavanje za custom rezoluciju i vratih staru.

Posted
Evo ukratko 5 minuta nerviranja. Koristim 8600GT i 1440x900 monitor, i zbog nekog treperenja, reših da uradim update driver-a.Dobih razlog za veselje: novi driveri ne podržavaju moju rezoluciju. Sve ostale daju užasnu i krzavu sliku.Srećom, nađoh podešavanje za custom rezoluciju i vratih staru.
Ja sam to imao sa nvidia 6600GT uradio update preko WU i ono krk neke drljave rezolucije, ajd rekoh da probam sa sajta nvida-e isto uzas..na kraju zavrsim posao sa nekim drajverima praistorijskim iz 2005 za XP-ove i radi...
Posted

Isto sam to pomislio, da vratim prošlogodišnje drajvere, međutim, našao sam ovu opciju gde sam podesiš rezoluciju i frek. osvežavanja...

Posted
Isto sam to pomislio, da vratim prošlogodišnje drajvere, međutim, našao sam ovu opciju gde sam podesiš rezoluciju i frek. osvežavanja...
Pa to meni je tek ovaj stari dao 1400 i vece rezolucije za razliku od ovih novijih :blink:
Posted (edited)

ništa, uspeo sam valjda

Edited by Kelt
Posted

nisam, izlaze mi hijeroglifi.Treba mi hitno times new roman regular za office 2010, moram da napišem nešto ćirilicom a ovo neće da radi. Jbm ti Marfija. Skidao sam nešto sa neta ali neće, a Microsfot traži $

Posted

Mac ima iMovie. Windows nudi besplatan, medjutim sumnjive upotrebne vrednosti, Windows Live Movie Maker 2011... moze li neko da preporuci besplatan, a dobar, video editing software (za Win7)? Hvala unapred.

Posted
SnapShotttttt.pngSvi jutub klipovi mi se ovako udvostruče, može li ovo da se popravi? Koristim Mozilu Firefox.Kad otvorim klip u novom tabu i u punoj veličini radi normalno.
Ne znam ko nije kukao na Youtube u poslednje vreme, i to sve različiti problemi.Meni je nestajao seekbar kada povećam sliku a problem sam rešio tako što sam installirao novi shockwave flashplayer. Tačnije, nisam siguran ni da je najnoviji.