Razzmatazz Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 To je printer spooler. Probaj da deinstaliraš drajvere za printer i njegov prateći softver. Skini novije drajvere i pokušaj sa njima.
Venom Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 kako da stavim image u sklopu posta u WP na home pageu?Wordpress?
korindjar Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 užasno mi se zakucava ie8koristim ga na poslu, da bih pristupio internoj mreži.najčešće zeza kada treba da otvori novi prozor.jel ima nekih stvari koje bih mogao pogledati?
Venom Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Probaj da poiskljucujes add-onove, jedan po jedan.Alternativno, pitaj onog ko odrzava internu mrezu :D.
korindjar Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 (edited) Probaj da poiskljucujes add-onove, jedan po jedan.Alternativno, pitaj onog ko odrzava internu mrezu :D.ma pito, al su mi predložili reinstal, što ne može sada inače kada se zakuca u taskbaru mi se otvorii po nekoliko ie procesa koje moram jedan po jedan da ubijam. jel prepoznaje neko simptome? :( Edited March 14, 2011 by korindjar
bigvlada Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Internet Explorer je od svih browsera najpodložniji raznim gamadima koje kruže mrežom. Drugarski savet: ostavi ga lepo po strani i koristi samo za sajtove (ili interni firmin softver) koji eksplicitno zahtevaju IE. Dosta ljudi koristi Firefox ili Chrome dok ja Operu koristim od '98 i nikada se nisam pokajao zbog toga. Sve je stvar ukusa.
korindjar Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 je l' ima ona opcija da neteram mozillu da se ponaša kao IE?
nebojsapetkovic Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Da li je neko imao problem sa postavljenjem mms/gprs za iPhone 3g na telenor mrežu? Ne radi gprs, a radi mms...
goofs Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Koji su ti parametri za pristup? Meni stoje ovi, radi sve ok Cellular DataAPN: internetUsername: telenorPassword: gprs
nebojsapetkovic Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 I meni stoji ti, ali ništa ne reaguje... dok mms normalno radi!Ušao sam na settings-> General-> network i aktivira 3g i podesio sve kao na telenor sajtu kao i ti što si naveo i ništa ne reagira... nit safari, nit druge aplikacije... listao strane forume nisam ništa došao do rešenja...i jebga... pa pitam ovde.
copkillah Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 I meni stoji ti, ali ništa ne reaguje... dok mms normalno radi!Ušao sam na settings-> General-> network i aktivira 3g i podesio sve kao na telenor sajtu kao i ti što si naveo i ništa ne reagira... nit safari, nit druge aplikacije... listao strane forume nisam ništa došao do rešenja...i jebga... pa pitam ovde.Probao ovo?
pacey defender Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 kompjuterdžije, kako da kažem na engleskom, a da se ne ispalim, da nam treba vektorski format logoa? odnosno, treba da pišem mail centrali u inostranstvu koja je izradila logo firme, pa je potrebno da imamo taj vektorski format logoa, ili kako se već to zove, kako bi naš ovdašnji sajt bio izrađen. koji se termin koristi za to nešto što ja ne razumem šta znači niti šta jeste, ali što je očigledno bitno.
goofs Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 (edited) Logo in vector graphics ili vector based logo, to je ok. Najbanalnije objasnjeno, vektorske slike su one koje su "isprogramirane" kao skup svojih elemenata (linija od A do B, tacka na Z, ta i ta boja itd.), i poenta kod njih je sto ma koliko isao u detalje i zumiranje slike kvalitet ce uvek ostati isti (posto program za prikaz uvek nanovo iscrtava sliku na osnovu tih elemenata). Obicne slike su samo matrica piksela gde je svaki piksel obojen odredjenom bojom, pa kad se zumira nekih 700% slika postane mutna i nikakva.@nebojsa:A jel imas ti neki Telenor Click aktiviran ili tako nesto? Ne znam da li u Teleonru radi i obican GPRS internet bez aktivnog nekog net paketa. Edited March 15, 2011 by goofs
Recommended Posts