pp34 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 hitno mi treba odgovor ... zelim da neograniceno puta glasam na pollu (koji je u flashu). probao sam removing cookies i ip change ali nece ... ima li neki mali programcic koji moye to da sredi ili neki dobar tip . unapred hvala
Marvin (Paranoid Android) Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Pomažite flikeraši.Potrebno programče koje sa flickra može skidati više slika odjednom, po mogućstvu sve slike sa jednog accounta ili bar sa jednog albuma. Naravno, imamo email & password za account, nije nikakvo hakovanje u pitanju. FTP nije opcija, skinuli i probali 4-5 programčića juče koji tvrde da rade, ali đoka. Ako neko zna za nešto provereno, vičite.
Garnirung Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) JDownloader ili koji drugi manager?probao sam JD sad i ne može automatski da skine fotke u punoj veličini, kad mu se zada odredjeni album, skine ili thumbnailove ili detail. Edited February 1, 2011 by Garnirung
Marvin (Paranoid Android) Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ne verujem da oni imaju ikakav pristup Flickru.
Garnirung Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 (edited) A ovaj FlickrEdit, jel si probao? Ne mogu da ga probam pošto nemam nalog na Flickru.Izgleda da ovaj Bulkr radi, ali original slike mogu da se skinu samo sa plaćenom verzijom, a sa free može Large i manje. Edited February 1, 2011 by Garnirung
Marvin (Paranoid Android) Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A ovaj FlickrEdit, jel si probao? Ne mogu da ga probam pošto nemam nalog na Flickru.Probali sinoć 4-5 aplikacija, Flockrdown, Fotobounce, mislim da smo i taj.Izgleda da ovaj Bulkr radi, ali original slike mogu da se skinu samo sa plaćenom verzijom, a sa free može Large i manje.E, Bulkr od jutros izgleda da šljaka. $25 mora da se da, ali bolje to neko skidanje 5000 slika jedne po jedne.
Garnirung Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Evo ga, ovaj radi , a free je FlickrDownloaderNadam se da ne kasnim :)
Marvin (Paranoid Android) Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Fala, ali mislim da je skidanje već uveliko u procesu preko Bulkra :D
ToniAdams Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 laptop dell 1525pre nekoliko minuta pas mi skocio u krilo u kom je bio i komp.udario je sapom posred tastature i izbio gumb m.iskljucio sam komp, nekako namestio gumb.sad se desava da prilikom startovanja kompa nekoliko puta zapisti pre nego pocne da dize vindous.kad digne sedmaju, sve radi naizgled normalno.ima li ko ideju sta bi moglo biti?smem li da ga koristim?zna li neko postenog dijagnosticara?psa cu da odvedem u borcu i ostavim.
Svarog Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) treba mi preporuka za neki "dobar" e-book naslov koji se bavi SEO-om.ogroman je broj knjiga na netu, ali me interesuje da li je neko posebno zadovoljan određenom.nikakav crash course ili nešto što samo površno objašnjava termine/osnove, to već znam. treba mi "ozbiljan" naslov.ne mora da bude free ;)hvala. Edited February 3, 2011 by Svarog
Garnirung Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) laptop dell 1525pre nekoliko minuta pas mi skocio u krilo u kom je bio i komp.udario je sapom posred tastature i izbio gumb m.iskljucio sam komp, nekako namestio gumb.sad se desava da prilikom startovanja kompa nekoliko puta zapisti pre nego pocne da dize vindous.kad digne sedmaju, sve radi naizgled normalno.ima li ko ideju sta bi moglo biti?smem li da ga koristim?zna li neko postenog dijagnosticara?psa cu da odvedem u borcu i ostavim.Videh da je već bilo, pa brišem... Edited February 3, 2011 by Garnirung
Indy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Web/tabela sa "zarobljenim" brojkama (nema selektovanja te ni copy/paste) - help!izgled tabele i sorsa (u chromeu):Da li neko od (web) programera ima ideju kako ovi podaci mogu da se "dignu"? Bez da se manuelno prekucavaju. Egzoticna resenja tipa skidanja jpg slike sajta pa zatim OCR-ovanje, ili copy/paste svakog pojedinacnog podatka iz sors fajla tabele su mi vec pala na pamet i ne svidjaju mi se.Hvala unapred, borimo se protiv gladi u svetu, itd.
Anonymous Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 (edited) Što ne probaš da snimiš stranu kao PDF ili DOC, pa da odatle kopiraš tabelu?LinkImaš i milion ekstenzija na netu, pomoću kojih snimaš stranu kao PDF.edit: probao, radi. Edited February 5, 2011 by Anonymous
Recommended Posts