Venom Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ubedjen sam da sam mogao na svim ruterima koje sam koristio (3 ili 4) da forwardujem upravo opseg.
Anonymous Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Hvala momci. Uštedeli ste mi nedelju dana vremena, kojih nemam.
Garnirung Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 mrzim LeBrona A jel mora MSN? Mislim, baš moraš da ga instaliraš? Uz'i Mirandu ili Trillian ili Pidgeon, oni podržavaju MSN mrežu, a i još mnoge druge (AOL, Jabber, Yahoo, ICQ...)
Vapad Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 (edited) fenidouno(ova današnja omladina...ccc)@RenegadeKod mene je, recimo, ovakone sećam se šta se to tu radilo...Dotle se stiže preko 192.168.1.1 i lozinke uređaja koja piše u dokumentaciji a ima i na netu verovatno Edited January 25, 2011 by Vapad
dig_chohano Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog?
Feindouno Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A jel mora MSN? Mislim, baš moraš da ga instaliraš? Uz'i Mirandu ili Trillian ili Pidgeon, oni podržavaju MSN mrežu, a i još mnoge druge (AOL, Jabber, Yahoo, ICQ...)Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)@ Vapad, bice da si me zamijenio s nekim.
renne Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog?Netlimiter?
renne Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)Koja greška? Koji Win?
Renegade Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 fenidouno(ova današnja omladina...ccc)@RenegadeKod mene je, recimo, ovakone sećam se šta se to tu radilo...Dotle se stiže preko 192.168.1.1 i lozinke uređaja koja piše u dokumentaciji a ima i na netu verovatnoHvala, probaću kasnije. Trenutno je prso sbb pa koristim flandersov wifi :D
goofs Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jel imao neko iskustva sa BluRay rezacima i kaka su mu? Jel gutaju diskove ili rezu lepo i sigurno?
Garnirung Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 (edited) Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)@ Vapad, bice da si me zamijenio s nekim.Pidgeon je malo spartanski, Miranda je ok, Trilian isto. Manje više, možeš da probaš sva 3 pa vidi čiji interfejs ti je najzgodniji za rad.Jedino što može da ti bude problem, ako ne znaš napamet sve kontakte iz MSNa ili ne možeš da ih saznaš.Usput, probaj da googlaš tu grešku sa MSNa, ima sigurno negde već rešenje. Edited January 25, 2011 by Garnirung
Feindouno Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Sad sam pokusao sve ponovo i skinuo taj novi MSN. Bice da sam prvi put greskom skinuo verziju za sedmicu a imam XP ili tako nesto banalno.Hvala svima za pomoc u svakom slucaju :)
Rick.James Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nema na cemu! Nisam znao da mrzis pola "svog" tima...
Recommended Posts