Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted

Ubedjen sam da sam mogao na svim ruterima koje sam koristio (3 ili 4) da forwardujem upravo opseg.

Posted

Hvala momci. Uštedeli ste mi nedelju dana vremena, kojih nemam.

Posted
mrzim LeBrona angry.gif
A jel mora MSN? Mislim, baš moraš da ga instaliraš? Uz'i Mirandu ili Trillian ili Pidgeon, oni podržavaju MSN mrežu, a i još mnoge druge (AOL, Jabber, Yahoo, ICQ...)
Posted (edited)

fenidouno(ova današnja omladina...ccc)@RenegadeKod mene je, recimo, ovakoth_port.jpgne sećam se šta se to tu radilo...Dotle se stiže preko 192.168.1.1 i lozinke uređaja koja piše u dokumentaciji a ima i na netu verovatno

Edited by Vapad
Posted

Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog?

Posted
A jel mora MSN? Mislim, baš moraš da ga instaliraš? Uz'i Mirandu ili Trillian ili Pidgeon, oni podržavaju MSN mrežu, a i još mnoge druge (AOL, Jabber, Yahoo, ICQ...)
Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)@ Vapad, bice da si me zamijenio s nekim.
Posted
Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog?
Netlimiter?
Posted
Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)
Koja greška? Koji Win?
Posted
fenidouno(ova današnja omladina...ccc)@RenegadeKod mene je, recimo, ovakoth_port.jpgne sećam se šta se to tu radilo...Dotle se stiže preko 192.168.1.1 i lozinke uređaja koja piše u dokumentaciji a ima i na netu verovatno
Hvala, probaću kasnije. Trenutno je prso sbb pa koristim flandersov wifi :D
Posted

Jel imao neko iskustva sa BluRay rezacima i kaka su mu? Jel gutaju diskove ili rezu lepo i sigurno?

Posted (edited)
Otkud znam, MSN koristim 10 godina, sa ostalima nisam pokusavao. Sta preporucujes od tih nabrojanih? Za Trillian sam cak i cuo :)@ Vapad, bice da si me zamijenio s nekim.
Pidgeon je malo spartanski, Miranda je ok, Trilian isto. Manje više, možeš da probaš sva 3 pa vidi čiji interfejs ti je najzgodniji za rad.Jedino što može da ti bude problem, ako ne znaš napamet sve kontakte iz MSNa ili ne možeš da ih saznaš.Usput, probaj da googlaš tu grešku sa MSNa, ima sigurno negde već rešenje. Edited by Garnirung
Posted

Sad sam pokusao sve ponovo i skinuo taj novi MSN. Bice da sam prvi put greskom skinuo verziju za sedmicu a imam XP ili tako nesto banalno.Hvala svima za pomoc u svakom slucaju :)

Posted

Nema na cemu! :lol: Nisam znao da mrzis pola "svog" tima... :lol: