Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ne radi ti Aero. Nešto nije u redu, da li si instalirao sve drajvere? Da nisi stavio W7 Home Basic?pa ne znam, samo sam isao na onaj windows update, a kasnije sam instalirao drajver za graficku. mozda se ne vidi na slikama ali definitivno nesto ne valja.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Koja grafička, i možeš li iz Device Managera (u Control Panelu) iščitati verziju i datum drajvera?Mada ne bi trebalo da je to, sedmicin apdejt je dosta dobar sa drajverima.
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 malo sam modifikovao cleartype ali cini mi se da generalno nije dobro. evo drajvera. instalirao sam verziju za laptop. mozda sam treba obican?jel ovo znaci da je ok instalirano?i wtf je aero, i kako da to namestim?
Razzmatazz Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Izgleda kao da ti to nije native rezolucija monitora, pa monitor radi stretch ili shrink slike. Kad to proveriš/podesiš idi na Control Panel -> Display, pa sa leve strane gore klikni na "Adjust ClearType text". I ako je već štiklirano "Turn on ClearType" idi lepo na Next, Next, Next i izaberi sebi pravo poravnanje.
Anonymous Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 @kojotSkini i instaliraj najnovije drajvere za svoju matičnu ploču/laptop i nakon toga uradi Windows Update. Ukoliko si stavio Home Basic on je naprosto takav, nema Aero.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Drajver se čini dobar. I ako si na laptopu, obavezno instaliraj M verziju za laptope, inače kartice znaju da pregore (sredio tako dve).Za Aero desni-klik na prazan prostor, odaberi Personalize, onda jednu od Aero tema, pa se igraj s time.
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 @kojotSkini i instaliraj najnovije drajvere za svoju matičnu ploču/laptop i nakon toga uradi Windows Update. Ukoliko si stavio Home Basic on je naprosto takav, nema Aero.pa to je valjda uradila sedmica umesto mene? jedino sam sam skinuo drajver za graficku.Drajver se čini dobar. I ako si na laptopu, obavezno instaliraj M verziju za laptope, inače kartice znaju da pregore (sredio tako dve).Za Aero desni-klik na prazan prostor, odaberi Personalize, onda jednu od Aero tema, pa se igraj s time.imao sam na nvidia opciju da biram 8 seriju za notebook i obicnu seriju. izabrao sam frajver za laptom. ne znam da li je to M verzija?
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 (edited) @kojotSkini i instaliraj najnovije drajvere za svoju matičnu ploču/laptop i nakon toga uradi Windows Update. Ukoliko si stavio Home Basic on je naprosto takav, nema Aero.jel ploca ovaj deo gde pise computer pa ispod ACPIx86moguce je onda da nemam drajver za plocuizvinjavam se ako postavljam glupa pitanja ali jbg... Edited November 17, 2010 by kojot
Anonymous Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 (edited) pa to je valjda uradila sedmica umesto mene? jedino sam sam skinuo drajver za graficku.Nije. Imaš u Device Manager-u dva uskličnika. Moraš skinuti sve drajvere i nakon toga će sedmica (više-manje) raditi apdejte kako treba. Aero mora da ti se pojavi po difoltu (unakaziće me rajesani).edit:moguce je onda da nemam drajver za plocuSkini drajvere sa sajta proizvođača MB-a. Edited November 17, 2010 by Anonymous
Roger Sanchez Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ma kakvi drajveri matične ploče za laptop, bolansve je tu u redu samo ne radi aero. kojote, pa koji si Seven stavio? Klikni na personalize i izaberi, recimo, temu Architecture.
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 cini mi se da je sada malo bolje kada sam promenio aero temu i clear type. mada moguce je da sam se navikao. slova su jos sitna ali jbg...
Anonymous Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ma kakvi drajveri matične ploče za laptop, bolansve je tu u redu samo ne radi aero. kojote, pa koji si Seven stavio? Klikni na personalize i izaberi, recimo, temu Architecture.Pa ja nemam pojma da li on ima laptop ili kućni kompjuter.
Кристофер Лумумбо Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 cini mi se da je sada malo bolje kada sam promenio aero temu i clear type. mada moguce je da sam se navikao. slova su jos sitna ali jbg...ipak nista, morao sam da uzmem drugi komp posto je ovo nepodnosljivo. ukoliko ne nadjem sutra resenje necu koristiti kompjuter dok ne nadjem vistu ili xp.
Кристофер Лумумбо Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) malo sam proguglao i provalio sam da veliki broj ljudi ima isti problem kao i ja. http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7desktop/thread/99dd1318-31e1-4489-b2f8-e95e098a274bstvarno su jebeni carevi. zajebali su najosnovniju stvar. posle dva minuta me zaboli glava. Edited November 18, 2010 by kojot
Vapad Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) Izvini, koji je ono beše laptop, da li si siguran da je to nejtiv rezolucija?Edit: i stavi mu neki klasičnu temu. Edited November 18, 2010 by Vapad
Recommended Posts