Jump to content
IGNORED

Pitanja

Recommended Posts

Posted
za nepismenog:.vsd fajl otvoriti ili konvertovati u recimo .tif :mellow:
To ti je Visio fajl, znači treba ti MS Visio.
Posted
To ti je Visio fajl, znači treba ti MS Visio.
resio google problem, hvala unatoc
Posted

Imam problem. Nece nijedan player da procita film, stalno javlja "this video is encrypted please download the codec from www.infoavi.com"skinem ja to, ali nemam pojma sta s njim da radim :isuse: ako ima neko ko ume da barata s ovim plz neka pomogne, posto mi vec pola sata bezuspesno resavamo problem!

Posted

pa nije posto ga je ortak pustao na njegovom

Posted

kakav možda, sigurno je fejk, jedino što paše (možda) je veličina i ekstenzija. 'Codec' bi lako mogao biti i 1 lijepa instalacija 1 velike bolesti na kompjuteru.Briši to odma i okani se traženja jako friških filmova na google srču, + otvorenim trekerima, rapidšerovima i megaaploudima.

Posted (edited)

Codec je naravno TidservZbot Rootkit instalator.edit: ne ovaj fajl fičuriran na pikčru nego Test.exe

Edited by Roger Sanchez
Posted
pa nije posto ga je ortak pustao na njegovom
A reci bar kako je njemu to uspjelo, baš me zanima. biggrin.gif
Posted

i mene isto, pitacu ga, odvalicu ga ako je lagao :D

Posted

gde se mogu naci driveri za acer monitore za XP? pokusao na njihovom sajtu tamo je samo za 7.? a mozda sam i glup, pa ne umem da pronadjem na njihovom sajtu.:(

Posted (edited)

Ima li neki poseban razlog zasto ti treba drajver za monitor? Ako nema, pusti XP da ga instalira kao plug&play monitor.

Edited by Venom
Posted (edited)
acersupport ti moze pomoci. Zavisi koji ti je monitor, ali uz njega bi trebalo da si dobio i CD, a u krajnjem slucaju instaliraj ga kao p&p osim ako nema neka extra podesavanja koja su ti potrebna. Edited by Milosh76
Posted

ne mogu da nadjem instalacioni disk, a smradovi na acerovom sajtu imaju samo win7 drajvere. nakacio sam monitor na lap top, treba mi neko dodatno podesavanje, nije lepa slika.