Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Ja sam ga uzeo kod onog Grka gore u onoj uličici paralelnoj sa Maksima Gorkog, ulazi se iz G. Vučića, da se ubijem ne mogu da se setim kako se zove, verovatno će na osnovu opisa neko provaliti o kojoj firmi je reč. Mislim da je kod njega najjeftinije u gradu. Ja sam pazario od 500 giga i perfektno radi.

Edited by laki21

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

to. dajte samo koordinate. fala!

oću da uzmem externi kuler za laptop.jesu li svi isti, ili da gledam nešto posebno ? i šta?

oću da uzmem externi kuler za laptop.jesu li svi isti, ili da gledam nešto posebno ? i šta?
Da je od aluminijuma, da ima radije par većih ventilatora nego mnogo manjih, da se napaja preko usb porta i da time sam kuler ima usb hub (tj. da ti nije usb portove nepovratno ukrao).Ima i modela koji mogu da se "otvore" tj, da drže lap uzidgnute pod određenim (podesivim) uglom - što nije loše kad imaš klasičnu tastaturu nakačenu na lap.
Ja sam ga uzeo kod onog Grka gore u onoj uličici paralelnoj sa Maksima Gorkog, ulazi se iz G. Vučića, da se ubijem ne mogu da se setim kako se zove, verovatno će na osnovu opisa neko provaliti o kojoj firmi je reč. Mislim da je kod njega najjeftinije u gradu. Ja sam pazario od 500 giga i perfektno radi.
Hellas xDJa tu pazario skoro ceo komp pre nekih 6 god, dobar lik.
Da je od aluminijuma, da ima radije par većih ventilatora nego mnogo manjih, da se napaja preko usb porta i da time sam kuler ima usb hub (tj. da ti nije usb portove nepovratno ukrao).Ima i modela koji mogu da se "otvore" tj, da drže lap uzidgnute pod određenim (podesivim) uglom - što nije loše kad imaš klasičnu tastaturu nakačenu na lap.
hvala, razz :thumbsup:

edit - pitanje prebačeno na odgovarajući topik.

Edited by Alphons

Da li magistar Ilic ima email?

• Author
ko u bgd ima dobar izbor prenosnih hard diskova tipa WD passport
Nemoj wd pass - imaju neki bzvz prikljucak za USB kabl koji je kratak i brzo se razglavi [za nesto sto je prenosivo i cesto se koristi]. Kolega ceka treci [zamenio prva dva kroz garanciju] - rekao sam mu da ga ne otpakuje, nego lepo proda i kupi nesto normalno :D

Možda ovo.

zelim da kupim legalan MS OFFICE 2003 (full version, da ima Access kompletan).gde to ima i koliko kosta?gledala sajt microsofta (povrsno doduse) nasla samo 2007 i 2010 ponude.

Blah, ovi su imali donedavno, sad više nemaju.... a ko sad ima ne mogu da ti iskopam, plus počela tekma, probaću ponovo kad bude sledeći intermezzo. :D

Blah, ovi su imali donedavno, sad više nemaju.... a ko sad ima ne mogu da ti iskopam, plus počela tekma, probaću ponovo kad bude sledeći intermezzo. biggrin.gif
ima fore do 6. jula. ionako nisam u bg. i hvala smile.gif edit: to jest, ako je post uopste bio odgovor meni unsure.gif

Edited by PointTaken

ima fore do 6. jula. ionako nisam u bg. i hvala smile.gif edit: to jest, ako je post uopste bio odgovor meni unsure.gif
Hm, a zašto baš Office 2003? Zašto ne 2007 ili 2010? I jedan i drugi mogu isto što i 2003, ali i više.