Dankan Ajdaho Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Ja sam ga uzeo kod onog Grka gore u onoj uličici paralelnoj sa Maksima Gorkog, ulazi se iz G. Vučića, da se ubijem ne mogu da se setim kako se zove, verovatno će na osnovu opisa neko provaliti o kojoj firmi je reč. Mislim da je kod njega najjeftinije u gradu. Ja sam pazario od 500 giga i perfektno radi. Edited June 10, 2010 by laki21
Alphons Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 oću da uzmem externi kuler za laptop.jesu li svi isti, ili da gledam nešto posebno ? i šta?
Razzmatazz Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 oću da uzmem externi kuler za laptop.jesu li svi isti, ili da gledam nešto posebno ? i šta?Da je od aluminijuma, da ima radije par većih ventilatora nego mnogo manjih, da se napaja preko usb porta i da time sam kuler ima usb hub (tj. da ti nije usb portove nepovratno ukrao).Ima i modela koji mogu da se "otvore" tj, da drže lap uzidgnute pod određenim (podesivim) uglom - što nije loše kad imaš klasičnu tastaturu nakačenu na lap.
Mr.Mxyzptlk Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja sam ga uzeo kod onog Grka gore u onoj uličici paralelnoj sa Maksima Gorkog, ulazi se iz G. Vučića, da se ubijem ne mogu da se setim kako se zove, verovatno će na osnovu opisa neko provaliti o kojoj firmi je reč. Mislim da je kod njega najjeftinije u gradu. Ja sam pazario od 500 giga i perfektno radi. Hellas xDJa tu pazario skoro ceo komp pre nekih 6 god, dobar lik.
Alphons Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Da je od aluminijuma, da ima radije par većih ventilatora nego mnogo manjih, da se napaja preko usb porta i da time sam kuler ima usb hub (tj. da ti nije usb portove nepovratno ukrao).Ima i modela koji mogu da se "otvore" tj, da drže lap uzidgnute pod određenim (podesivim) uglom - što nije loše kad imaš klasičnu tastaturu nakačenu na lap.hvala, razz
Alphons Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) edit - pitanje prebačeno na odgovarajući topik. Edited June 10, 2010 by Alphons
jms_uk Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 ko u bgd ima dobar izbor prenosnih hard diskova tipa WD passportNemoj wd pass - imaju neki bzvz prikljucak za USB kabl koji je kratak i brzo se razglavi [za nesto sto je prenosivo i cesto se koristi]. Kolega ceka treci [zamenio prva dva kroz garanciju] - rekao sam mu da ga ne otpakuje, nego lepo proda i kupi nesto normalno :D
pt 2.0 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zelim da kupim legalan MS OFFICE 2003 (full version, da ima Access kompletan).gde to ima i koliko kosta?gledala sajt microsofta (povrsno doduse) nasla samo 2007 i 2010 ponude.
Töölönlahti Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Blah, ovi su imali donedavno, sad više nemaju.... a ko sad ima ne mogu da ti iskopam, plus počela tekma, probaću ponovo kad bude sledeći intermezzo. :D
pt 2.0 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) Blah, ovi su imali donedavno, sad više nemaju.... a ko sad ima ne mogu da ti iskopam, plus počela tekma, probaću ponovo kad bude sledeći intermezzo. ima fore do 6. jula. ionako nisam u bg. i hvala edit: to jest, ako je post uopste bio odgovor meni Edited June 12, 2010 by PointTaken
JozoMujica Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ima fore do 6. jula. ionako nisam u bg. i hvala edit: to jest, ako je post uopste bio odgovor meni Hm, a zašto baš Office 2003? Zašto ne 2007 ili 2010? I jedan i drugi mogu isto što i 2003, ali i više.
Recommended Posts